Videoer fra Oslo

Heia!

Dette var helt perfekt!

 

-Malin
Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 22:19 //Norgesbesøket

Mine videoer fra 17 April

Heisann!

La ut noen videoer fra konserten den 17 på Youtube igår. 

 


-Malin
Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:48 //Norgesbesøket

Videoer fra Kjøbenhavn

Heia!

 
-Malin
Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:45 //Norgesbesøket

Konsertbilder fra Oslo den 17-MalinIngen kommentarer // 20.04.2013  @ 21:05 //Norgesbesøket

OLLG DEN 18 APRIL

Dette var den søteste OLLGen som noen gang har vært. Særriøst, hun var dritt søt.

 

-Malin
Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 20:54 //Norgesbesøket

Nytt instagram bilde


@scooterbraun: Let there be light. Lol. #imcorny

-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:58 //Norgesbesøket

OLLG i Oslo


 

Oslo den 18 April.

-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:54 //Norgesbesøket

NY VIDEO

HEIA

 


-MALIN
Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:50 //Norgesbesøket

Konsertvideoer fra Oslo

Heia!

Er det noen her som har vært på noen av konsertene? 

 

-Malin

Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 21:30 //Norgesbesøket

Konsertbilder
-MalinIngen kommentarer // 18.04.2013  @ 21:27 //Norgesbesøket

Nytt bilde-Malin


Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 21:13 //Norgesbesøket

Meet&Greet i OSLO

HEIA

Nå har jeg kommer hjem fra Osloturen og fra Konsert! Herregud det er det mest sinnsyke jeg noen gang har vært på, ropet sånn at
jeg kastet opp blod. Æsj


Dette var den 16 April.

-Malin


 

Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 20:16 //Norgesbesøket

Justin reiser

Justin reiser rett etter konserten idag.


- SILJE (gjesteblogger)

Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 20:08 //Norgesbesøket

Pizza-fest?

Idag morres hadde crewet til justin, en liten pizza-fest. Som en liten belønning får alt strevet i norge.
- silje (gjesteblogger)

Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 14:43 //Norgesbesøket

OLLG

Heisann !
En ny Belieber i norge har fått drømmen oppfylt! Her er Charlotte fra Bergen som ble ollg.


-silje (gjesteblogger)

Ingen kommentarer // 18.04.2013  @ 07:33 //Norgesbesøket

Juatin avlyser konserten i oman.

Hei beliebers!
Desverre avlyser de koneserten i oman. Justin har ikke melt om noen spesiel grunn, til dette uten om at han har tatt en ekstra konsert dubai dagen før.


- SILJE (gjesteblogger) 

Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 15:36 //Norgesbesøket

Etter fest

Etter planen skulle Biebers offisielle DJ, Tay James, holde etterfest på utestedet Stravinsky i Oslo i går kveld.

Les også:Slik var konserten - anmeldelse låt for låt

Men da politiet skrinla disse planene i frykt for store folkemengder, bestemte flere fra Biebers crew å dra på utestedet Jaeger i Oslo sentrum istedenfor.

10.25: Justin Bieber er våken, og har akkurat tvitret «Oslo day 2»

En av gjestene var blant andre Biebers faste livvakt, Kenny Hamilton, som ankom stedet sammen med noen venner klokken halv tre i natt.

App:Alt om Bieber(kr 21,-)


GOD KOK: Justin Bieber på Telenor Arena. Foto: FRODE HANSEN
Han ble stoppet av dørvakten ved inngangen fordi utestedet skulle stenge. Men etter at hans venn, MTV-bloggeren Sami Alem, fikk snakket med vakten, gikk han rett inn.

Alem var tydelig misfornøyd med at politiet i Oslo hadde stengt den planlagte etterfesten på Stravinsky.

- Vi vet ikke om det blir fester der de kommende dagene heller, sa han til VG da han forlot Jaeger sammen med Biebers livvakt rundt klokken tre i natt.

Les alt om Biebers besøk i Norge påjb.vg.no!

Biebers DJ var heller ikke spesielt positiv på Twitter.

- Det norske politiet avlyste tre gigs, tilsynelatende uten grunn, skrev han, og understreket at han ristet på hodet.

En som ikke var å se på Jaeger i natt, var Justin Bieber selv.

Han skrev på Twitter at han så YouTube-videoer på hotellrommet ved 04-tiden i natt.

Rett før postet han følgende om konserten:

- Den første kvelden i Oslo var vill. La oss se om i morgen kan bli enda bedre. Takk!

Politiet har ikke villet bekrefte hvor Justin Bieber bor mens han er i Oslo, men i går sjekket manager Scooter Braun inn på Petter Stordalens hotell The Thief.
Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 11:39 //Norgesbesøket

Nye tweets-silje (gjesteblogger)
Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 07:24 //Norgesbesøket

Konsert-anmeldelse

Er norske belibere mer blaserte enn sine kolleger i utlandet? Den første bølgen av skrik under den ti minutter lange nedtellingen på scenen kommer først ved 03:00-merket, klokken 21.10. Da bråker det til gjengjeld bra. Så kommer gutten med gullsålene på skoene flyvende i metallvingene sine. Lander, stopper opp og synes å nyte øyeblikket. Brukbar energi i fremføringen. Lyden er forbausende god, og høy, til Telenor Arena å være.

2. Take You

Når Justin sier «jump» - vel, da hopper Norge. Især de bakerst i lokalet. Det går roligere for seg i den såkalte «diamantsirkelen» helt foran, der det for øvrig ser ganske skrint ut (jentene trenger vel plass til å svime av).

3. «Catching Feelings»

«Do you mind if I get a little more comfortable?», spør han - flørten. «Nope», svarer Telenor Arena unisont. Jakka av. Han synger den stilsikre boyband-balladen en smule nasalt. Men den er fin. Tørris og englevinger så langt øyet kan se. Prøver seg på en falsett mot slutten, lykkes delvis.

4. Throwback Megamix: One Time, Eenie Meenie, Somebody To Love

Kjapt - litt for kjapt - men moro.

5. «Love Me Like You Do»

Benytter han seg av singback her? Høyst trolig. Litt dårlig «definert» koreografi på dette balladenummeret. Låten bremser konserten en smule.

6. «She Don't Like The Lights»

James Bond/papparazzi-filmen kjøres på scenen. Denne relativt «rockende» låten høres passe bombastisk ut i den store hallen. Koreografien er dessuten god - danserne som forfølger stjernen og vil ta bilder; Justin som «beskytter» sin hjertes kjære fra blitzlampene. Han er kledd i sort nå, fashionfolk. Bare så dere vet det.

7. Die In Your Arms

Jakka av igjen. Bandintroduksjoner. Bassolo («hurra»!). Han har en hatt på, som det sømmer seg denne doo wop-inspirerte soulballaden: Belibernes kanskje sterkeste kort dersom de skulle trenge å overbevise mor og far om at gutten jammen har noe for seg. Fint.

8. «Out Of Town Girl»

En grunneleggende «old school»-boybandlåt. Så grunnleggende at Bieber i god boyband-ånd uttaler ordet «girl», «gøørl». Han virker jevnt over mer energisk enn da undertegnede så ham I Nederland i helgen. Noen har kanskje fortalt ham at norske belibere = kravstore beliebere. Han tar opp et kamera, filmer publikum - og ikke minst seg selv. Selvnytende, ja. Men ingen her har noe imot det.

9. «Be Alright»

Ut på heistur over publikums hoder. Tilløpp til «bølgen» på tribunene. Viktig sang for de troende, dette. Er nesten sjokkert over hvor «decent» lyden er.

10. «Fall»

Bieber som Trubadurix med akustisk gitar, fremdeles i den hydrauliske attrappen. Han er en mangtsysler, som vi vet, og spiller ganske OK. Men han kan ikke redde den anonyme låten.

11. Never Say Never

Bieber får bruk for sine beste uskyldige hundeøyne i en lang og påfallende ydmyk akustisk introduksjon til nummeret som oppsummerer «livsmottoet» hans. Svært funskjonell stadionpop. Det ER mer sprut i ham her enn i Nederland. Det sier jeg ikke av «patriotiske» årsaker.

12. Beauty And A Beat

Denne showstopperen er ikke blant Biebers mest fornemme hits. Men den er artig, og designet for at han skal få vist frem evnene sine som trommis. Nicki Minjai gesterapper på videoskjermene. Gispet da han «faller» ned i et hull foran på scenetungen, for så å materialisere seg bak trommsettet bakerst, er som vanlig anselig (gispet kan selvsagt også skyldes at han har rukket å ta av seg nok en jakke).

Trommesoloen? Gutten kan ha en alternativ karrierevei liggende klar, dersom/når denne verdens største ungpikeidol-hobbyen hans skulle ta slutt.

13. One Less Lonely Girl

Armveiving galore, selvsagt. Men hvem blir det? Hvem blir den lykkelig utkårede som skal få komme opp på scenen og motta heltens hele og fulle oppmerksomhet i et par dyrebare minutter? Hun har Uggs, jeans og en svart jakke, holder hendene foran munnen i sjokk, men klarer til slutt å synge med i refrenget. Imponerende, må man si. Hun heter Lena, eller noe veldig lignende.

14. As Long As You Love Me

Babybilder på skjermene, fra mor og sønn Biebers beskjedne hjem i Canada. En viss tretthet har satt inn i publikum etter den store begivenheten i den foregående låten. Bieber danser etter beste evne, men det hender ofte man tar seg i å lure på hvor gøy han egentlig har det der oppe. Den sjarmerende, superentusiastiske guttungen fra hjemmevideoene på skjermen er for lengst erstattet av en showmaskin som tar de samme innøvde trinnene, kveld etter kveld etter kveld.

15. Believe

Publikum får opp spiriten igjen når han hevder at Norge er et av hans favorittsteder, og at han har «lengtet etter oss». Beskjeden om at han bare har én sang igjen, blir møtt av massiv protest. Det at han har skrevet den «bare til oss», blidgjør de fleste. Bieber selv synes å våkne igjen idet han setter seg bak det hvite flygelet, åpenbart en smule frigjort av at han slipper å forholde seg til dansekoreografien. Spiller luftgitar til den harry gitarsoloen får han gjort og greier. Han forsvinner i et hull bak på scenen, men alle vet at han kommer tilbake igjen.

16. Boyfriend

Biebers sterkeste R&B-kort er tilforlatelig liksom-macho på Michael Jackson-vis. Det er ingen fantastisk fremføring i kveld. Men det er en godt over middels god poplåt.

17. Baby

Dette må bli moro. Og det blir det. Denne florlette popkonfeksjonen kler riktignok ikke helt helt de buldrende stadionrocktrommene. Men man skal være utilgivelig sur for å ikke bli smittet av den barnlige entusiasmen i denne nær definitive «hits for kids»-slageren. Han tar av seg skjorta, lar musklene spille og fyrverkeriet sprute. Det kan tenkes at det er denne sangen han kommer til å bli husket for. Av de 22 000 som er her nå, og alle andre.
Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 07:15 //Norgesbesøket

17.04.2013

Da var det norge sin tur, til og få 1 heldig OLLG opp på senen. Noen andre som er mesunna på denne jenta? Til alle dere andre som skal på konserten disse andre dagen, lykke til;) Men den 16 aprilble det Lina på 17 år som vant:)

- SILJE (gjesteblogger)
Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 06:47 //Norgesbesøket

Oppvarming

Hei igjen :) Til dere som ikke viste at Cary Rea Jepson ikke var oppvarmer, i norge. Hun ble byttet ut med en ung gutt på 14 år , fra Tyskland'

(Robin 14) - Silje (gjesteblogger)
Ingen kommentarer // 17.04.2013  @ 06:41 //Norgesbesøket

16.04.2013

Hei beliebers :) Her er køen på telenor arena.

-silje gjesteblogger;)
Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 21:03 //Norgesbesøket

Sånn ser Arenaen ut nå-Malin

Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 20:04 //Norgesbesøket

Bilder av Justin i OsloSå dette i en gruppe på Facebook kalt Norske Beliebers. 

-Malin

Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 19:58 //Norgesbesøket

Livesending

Nå som Justin er i Norge, og det er konsert. Så er det en livesending som folk som er endten hjemme eller skal
på konsert en annen dag kan se på.

Se det her:   http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10109433 

-Malin

Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 19:57 //Norgesbesøket

Justin besøker Mcdonald
Det har vært knyttet spekulasjoner til «Baby»-sangerens videre bevegelser etter ankomst.

Bieber og hans følge ble hentet i to svarte Mercedeser på Gardermoen, som gjorde et stopp på McDonald's ved Kløfta slik at stjernen kunne få seg en matbit før konserten.   

Bieber selv ble sittende i bilen sammen med sjåføren og en livvakt, mens fem i hans følge - blant andre det som trolig er kameraten Lil Twist (20) - gikk inn på McDonald's og kjøpte take-away-maten.

- De kjøpte Chicken McNuggets, kyllingsalat, Big Tasty, cappuccino og Coca Cola. De var svært hyggelige, forteller en ansatt ved McDonald's-restauranten på Kløfta.

Ifølge Oslo politidistrikt var det ventet at popstjernen skulle dra rett til Telenor Arena, der hans tre Oslo-konserter skal holdes tirsdag, onsdag og torsdag.

Dørene til den enorme konsertarenaen åpnet klokken 18.30, og ivrige «belibers» har i flere timer stimlet til Fornebu.

- Nå begynner det å bli skikkelig, skikkelig fullt her. Venteområdet, foran der hvor selve køen begynner, er fullstendig stappa, forteller Se og Hørs journalist på stedet, Marius Kromvoll, til Seoghør.no.   

Det grå, kjølige vårværet med regn i lufta tirsdag ettermiddag er neppe den optimale oppladningen til Bieber-konserten, men Se og Hørs utsending rapporterer om god stemning.

- Jeg ser mange forventningsfulle, små ansikter her. Mange som fryser i de lette sommerantrekkene sine, med «JB» skrevet på kinnene. Tydelig at rosehavoppfordringen blir fulgt, tusener av jenter med rose i hånda her. Bieber-hitsene går på repeat, sier Kromvoll, og understreker at det råder eksemplarisk oppførsel blant ungjentene.

De mange vaktene ved Telenor Arena har nemlig advart om at de som måtte finne på å løpe eller utagere, vil bli kastet ut.

Justin Bieber holder tre utsolgte konserter på Telenor Arena den 16., 17. og 18. april.

-Malin

Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 19:55 //Norgesbesøket

Justin er i Oslo!!

Heisann!

Nå er alt igang! Justin har kommet til Oslo og den første konserten er idag. Alle som skal ikveld, kos dere!-Malin

Ingen kommentarer // 16.04.2013  @ 07:28 //Norgesbesøket

Ro ned litt.

Heisann!

Nå er det jo snart konsert og jeg skjønner at alle vil ha en ''bit'' av Justin eller de som er med han. 
Jeg hørte at det var noen som slo til den ene danseren idag, og ælig takt, ta og ro dere ned litt.

Jeg håper bare dere kan roe dere ned litt og ta litt hensyn til de, de er mennesker og de kan få vont om dere kommer og slår til de.
Jeg sier ikke at dere ikke får lov til og skrive osv utenfor Telenor Arena, men vær litt mer rolige i byen/sentrum.

Justin vil ikke at noen skal bli skadet under oppholdet heller, så prøv og vær litt rolig for hans skyld og for deres egen skyld.
Om noen skulle dytte deg eller noe utenfor arenaen, prøv og slå av en ROLIG prat, enn og skrike de i trynet og slå tilbake, det blir bare
utrolig mye krangel ut av det.

Jeg fikk høre at Justin kommer med helikopter til Arenaen, og alle reagerte helt sinnsykt negativt på at politiet er helt skutt osv.
Men tenk litt, politiet gjør dette for deres egen skyld. Dere husker da Justin kom til Norge sist? Da ble det helt kaos
og da var det nesten bare Oslofolk som var der, og nå er det folk fra hele norge, til og med fra Danmark og Sverige. Så prøv og hold dere litt rolige enn og
klikk.

Skjønner at dere vil se han og røre han, men stakkar gutt han blir redd når det kommer flere tusen jenter etter han om han kommer ut på hotellet eller noe.
Tror ikke Justin har kommet til Norge enda, men politiet har bekreftet at han kommer tirsdag før han skal ha sin første konsert her i Oslo så det er ingen vits og lete
etter han. Jeg vet at danserne hans har kommet, men det var pga at de skulle ha en sånn dansetime (?) her.

Det kom ut et intervju med danserne til Justin idag på VG, og de sa at Norge var en av de sykeste plassene de har vært.
Folk hoppet på bussen dems eller noe og hun ene sa at hun faktisk ble redd.
Så ro ned dere mist 10 hakk og take a chill pill.

Jeg synes vi overdriver litt, jeg vet at alle prøver og se han, men vær så snill ro ned.

Jaja, hvem gleder seg til konserten? Jeg! Hvilken dag skal dere? Jeg skal den 17 felt D, si i fra om det er noen andre som har det til den 17!
Er helt åpen til og møte nye folk.

-MAlin 

Ingen kommentarer // 15.04.2013  @ 16:59 //Norgesbesøket

Norgesbesøket

Hva kan man ikke ta med seg inn på en konsert?
Det er ikke lov å ta med seg gjenstander som kan være en fare for en selv, andre gjester eller artister. Det vil si at våpen, pyroteknisk utstyr, gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.
Klær eller flagg med tekst eller symboler som uttrykker forakt for en etnisk gruppe, eller en annen gruppe.


Dersom det er satt opp fotoforbud fra arrangørs side vil også fotoapparater kunne bli inndratt, dette gjelder særlig store kameraer med gode objektiver."

Anbefaler alle som lurer på noe å lese http://www.telenorarena.no/index.php?l1=78&l2=115&pageID=47 og følge med på deres hjemmesider. Spør dem også på facebook, de har rask kundeservice ser det ut som :)

-Malin 

Én kommentar // 15.04.2013  @ 16:41 //Norgesbesøket
hits
Design og Koding av Silje Lien.