Nothing Like Us - del 4

Jeg gikk ned og møtte mamma og Brian. Brian er stefaren min men også sikkerhetsvakten min. Vi gikk ut og satte oss i limmoen som sto utenfor. Nå var vi på vei.


 Justins pov:  
Jeg hadde tatt på meg klærne jeg skulle ha på meg og fikset håret til sånn jeg likte det. Jeg var nå på vei til KCA. 
Eneste jeg tenker på nå er Selena, det var noe spessielt med henne, det var øynene, smilet og alt. Hun hadde alt jeg trenger og hun virket utrolig hyggelig.
Jeg gleder meg utrolig til og se henne idag, hørt at hun har blitt nominert også, spennende.
Nå var vi nesten der, jeg begynte og se fansen og paparazziene, jeg er så spent!

Selenas pov:
''Nå var vi framme, Selena'' sa mamma .. Hun gikk rett inn i salen mens jeg måtte på den røde løperen. Jeg gikk ut av limmoen og stilte meg på løperen. 
''Selena, se hitover'' ropte alle paparazziene. Plutselig ser jeg Justin Bieber som står på siden av meg og smiler. Han står bare 2 meter unna meg, han er så perfekt.
Jeg går lengere bort, men han blir stående og smile. Jeg så mot paparazziene og smilte og vinket til fansen.

 
// selena

Etter den røde løperen gikk jeg til der alle fansene sto, blandt annet mange Selenators som fansen min kaller seg. 
Jeg gikk bort og skrev noen autografer og tok mange bilder med de. Jeg er så takknemmelig for at de faktisk orker og stille opp. 
Jeg så bort på Justin, han sto litt lengere bort enn meg og skrev autografer. 
Plutselig ropte en mann som jobbet der '' Det begynner om en halv time!'' 
Jeg sa hade til fansen og gikk mot inngangen. Jeg fant plassen min og satte meg ned, da jeg så at jeg satt sammen med Justin og Demi. Perfekte plasser da.

Nå begynte alt, jeg er så sinnsykt spent. Justin og Demi hadde kommet og satt seg. Jeg og Justin har øynene på hverandre heletiden. 
Etter en stund kom vi til Favorite Television Actress.. '' De nominerte er.. Miranda Cosgrove, Selena Gomez, Victoria Justice and Bridgit Mendler. Og vinneren er'' Sa mannen.
Alle ble stille, hjertet mitt dunket sinnsykt fort.
''SELENA GOMEZ!!!'' ropte han. 100 kilo ble lettet, jeg har funnet 5 ganger på rad nå. Jeg er så sinnsykt glad at det går ikke ann og beskrive følelsen min. Jeg holde talen min, takket fansen, familie og venner som har støttet meg. Spessielt fansen min, de er helt utrolige. 
Alle prisene hadde blitt delt ut og Justin hadde vunnet Best Male Artist, som han hadde vunnet mange ganger før. 

Alt var ferdig, jeg har hatt det så morsomt. Jeg var på vei ut da Justin kom og spurte om vi skulle ut og ta oss en cafe sammen imorgen. 
Jeg takker selvfølgelig ikke nei til det og vi bestemte oss for og møtes kl 12 imorgen på Starbucks. 


 HVA SYNES DERE SÅ LANGT? KOMMENTER!
Kom gjerne med tips til hva som kan skje senere!

-Malin 

Én kommentar // 30.04.2013  @ 22:56 //Historie: Nothing Like Us

Konsertbilder fra Moscow


-Malin
Ingen kommentarer // 30.04.2013  @ 22:17 //BelieveTour

painful love- del 23

 

Du hørte personen nerme seg,  akkurat nå var ett fint tidspungt og dø på. Aldri før hadde du vært så redd, kroppen din var stiv som en pinne og du slet med pusten. Plutselig kjente jeg prikking på ryggen, fyfaen nå var livet mitt over tenkte jeg. Ett hardt slag traff kinnet mitt, ?AUU? skrek du, aldri før hadde noen slått til deg, og denne kom uventet i ansiktet. Jeg snudde meg brått, forran meg sto den samme gutten som hadde tatt med meg ut i bakgården på den festen, han som mest sansynelig hadde slått meg ned. Jeg kunne ikke se ansiktet hans, det var fortsatt dekket av en maske, hvorfor i alle dager gikk han med maske nå? Han kom enda nermere og satt seg på kne forran deg, ?Hei babe? æsj ekle pedo, hvem faen var han tenkte du. Jeg svarte ikke, bare satt helt i ro med blikket festet mot mannen.  Han tok tak i armen min og gidde tegn på at jeg skulle reise meg, kanskje hans skulle slippe meg ut. Under alt søppelet var det en dør, ikke rart jeg ikke hadde funnet den.  Når dere kom ut sto det en stor svart varebil rett forran døren, nå visste du hvor dette kom til og ende. Du hadde helt rett i neste sekund var du dyttet inn i varebilen, det var ikke snakk om forsiktighet her, hodet mitt krasjet rett i en stang midt i rommet.  Hvem faen har en stang midt i bagasjerommet, var det en strippestang ellernoe? Du kjente bilen bevege på seg, faenfaenfaen nå kom jeg aldri hjem igjen, viss det som sto i boken var min skjebne kom jeg til og bli drept.

 


//bare at bagasjerommet var så mye større og du lå ikke bundet. 
 

Det må ha gått 2 timer eller mer, enda hadde ikke bilen stoppet, skulle vi til kina eller pakistan. Ikke visste jeg, men akkurat nå kunne du ikke gjøre så mye med det, du hadde prøvd alt, slå i døren, skrike ALT men ingenting virket. Plutselig stoppet bilen brått, endelig tenkte du. Men ingenting skjedde, du satt der fortsatt men ingen hadde hentet deg. Skulle han la meg ligge her til jeg døde? Hadde han allerede vodtatt meg mens jeg fortsatt var borte. Plutselig hørte du ett smell i døren, det var som om noen hadde prøvd og skyte gjennom bakdøren på bilen, fyfaen du skvatt, hjertet ditt dunket som aldri før, nå var livet over og det var du sikker på. Døren opnet seg sakte, du knep igjen øynene og ventet på døden. Så ble alt helt svart.


// denne delen ble veldig rotete, men må skynde meg veldig, men jeg fikk så dårlig samvittighet om jeg ikke blogget idag( har sagt jeg skal bli finkere) Men imorgen  har jeg godt til og masse spennede skjer! stay turned, hahah ( sorry for skrivefeil) 

- marie

 


4 kommentarer // 30.04.2013  @ 21:14 //painful love ( historie)

MARATON- Painful love

Hei søtinger! 

Siden jeg har vært så dårlig til og blogge i det siste, skal jeg ha ett lite maraton for dere imorgen, siden vi har fri har jeg hele dagen til og skrive ( håper jeg) 

men en liten ting, som i alle andre maraton kommer jeg til og ha sånn fks. 3+ kommentarer for neste del osv. Da får jeg sett hvor mange som også leser historien! 

Jeg skriver en del til dere nå, men tror ikke det blir flere idag, men imorgen startet maratonet. gled dere! 

- marie 
Ingen kommentarer // 30.04.2013  @ 20:53 //painful love ( historie)

Nothing Like Us - del 3

''Ja, det skal jeg'' sa jeg og så i de fine øynene hans


 ''Kult! Da ses vi der'' sa Justin og så på meg. nøye. 
Jeg tok bagasjen med mamma og brian bak meg, vi gikk mot utgangen og fikk en taxi til og hente oss.
Vi kjørte i ca 14 minutter før vi kom til hotellet vi skulle bo på. Mamma og Brian fikk et rom mens jeg skulle ha et egen alene.Jeg la fra meg bagasjen, satte meg ned i sofaen og tok på tven. Satte på disney channel også kom programmet mitt på.
Jeg var også nomintert i Favorite TV show og Favorite TV Actress. Om jeg vinner Favorite TV Actress igjen nå, så er det 5 gangen på rad.
Jeg satt og så på tv til klokken var 12 og da ville jeg legge meg. 
Jeg tok på meg pysjen og la meg godt ned i den myke sengen.

Dagen etter:
Jeg voknet og strakk på meg, IDAG var det Kids Choise Awards! Jeg så meg i speilet og tok på meg noen klær, etter en stund gikk jeg inn til mamma og brian og vi gikk
sammen ned for og spise frokost. Jeg kom ned og så det stor bordet med mat, det skulle ikke bli noe problem og få en fin frokost her nei.

Jeg gikk opp på rommet mitt og tenkte litt, jeg sovnet. Det var ikke likt meg og sovne etter jeg har sovet godt men nå gleder meg jeg sånn at jeg gjorde tydeligvis det.
Jeg så på klokken,  klokken har blitt 1 på dagen. Jeg tok på meg klærne jeg skulle ha på meg på den røde løperen og sminket meg naturlig.
Plutselig ringte Demi.
''Heia'' sa demi, ''Heisann, gleder du deg?'' spurte jeg '' Jaa, mendu?' jeg har en god nyhet, VI HAR PLASS SAMMEN!'' ropte demi i telefonen, '''Yey, men jeg må gjøre meg klar, ses'' smilte jeg og la på.
Jeg gikk ned og møtte mamma og Brian. Brian er stefaren min men også sikkerhetsvakten min. Vi gikk ut og satte oss i limmoen som sto utenfor. Nå var vi på vei.

 

Jeg må gå, dette ble en veldig kort del, men skal skrive mange imorgen. Snakkes

-Malin 

Ingen kommentarer // 30.04.2013  @ 17:45 //Historie: Nothing Like Us

Nytt bilde

Nytt bilde av Selena, Justin, Ashley og Ryan-
Malin

Ingen kommentarer // 30.04.2013  @ 17:20 //Annet

Instagram


@JONBOOGIEE:  in Life. 

Ingen kommentarer // 30.04.2013  @ 17:19 //Instagram

Nye bilder

Disse bildene har ikke kommet ut før nå, men det er værtfall Ashley Benson, Ryan Good og Justin der. 
Som noen av dere sikkert vet datet jo Ryan og Ashley.-Malin 

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 22:25 //Annet

Nothing Like Us - del 2

Jeg voknet av at klokken på telefonen ringte, jeg sto opp og tenkte '' idag reiser jeg og skal være i Los Angeles i et halvt år'''


 Jeg smilte for meg selv, og begynte og pakke de siste tingene jeg måtte ha med meg til Los Angeles. 
Jeg gikk inn i garderoben min og fant noen klær og la de fint ned i kofferten. Jeg fant også fram noen klær jeg kunne ha på meg mens jeg 
reiser. Jeg fant fram en grå joggebukse og en hettegenser og converse sko.


//garderoben
 

Vi skulle dra til flyplassen kl 06:00 så jeg hadde en time på meg før vi skulle dra. Jeg gikk ned til kjøkkenet der mamma og Brian sto og spiste middag. 
'' God morgen, klar for og reise?'' sa mamma mens hun kysset meg på hodet, ''Ja, men gruvet meg litt'' 
Jeg spiste ferdig før jeg gikk opp og hentet kofferten og la toalettmappen min øverst. 
''Vi går i bilen og setter oss'' rope mamma, ''Ja, jeg kommer strax'' ropte jeg tilbake. 
Jeg tok en siste sjekk i speilet før jeg gikk ut og satte meg i bilen. Vi kjørte i 15 min før vi ankom flyplassen.
Vi leverte bagasjen og gikk igjennom sikkerhetskontrollen og var klar for og ta flyet ned til Los Angeles. Jeg gikk innom starbucks og 
bestillte en kakao, da jeg merket masse blits i annsiket, paparazzier. 
Jeg tok hode mitt ned og satte inn øreproppene mens jeg gikk bortover til Brian og mamma. 

''Flyet til Los Angeles er klart for omstigning'' sa en stemme
Mamma så på meg og begynte og gå, jeg fulgte på. Vi satte oss inn i flyet og var klar til og sitte på flyet i 2 timer. 

Justin's pov: 
 Jeg var klar for og være med på Kids Choise Awards som var imorgen, akkurat nå var jeg på flyplassen i Canada og skulle akkurat til og
sette meg på flyet til Los Angeles. Mamma og Kenny satt på siden av meg og resten satt andre plasser rundt i flyet. Plutselig hørte jeg snorking, jeg så 
på Kenny som allerede hadde sovnet, typisk. Jeg tok på meg headsettet mitt og satte på litt høy musikk før jeg satte meg til og se ut vinduet.
Etter 2 timer med fly annkom vi flyplassen i Los Angeles, endelig framme.

Selena's pov:  
Jeg hadde sottet på flyet i 2 timer nå og var klar for og hente bagasjen min, da jeg plutselig dunket i noen så jeg mistet pengboken min i bakken. 
Jeg bøyde meg ned for og ta den opp da jeg så Justin Bieber foran meg. Var det virkelig han jeg hadde dulket bort i?
''Oj, det var ikke meningen. Hyggelig og møte deg foresten, jeg er Justin'' sa han, ''Jeg vet, jeg er Selena Gomez'' lo jeg
Jeg hadde jo på meg hette så det var ikke rart han ikke så hvem jeg var. ''Åja, det så jeg ikke. Skal du på Kids Choise?'' sa han
''Ja, det skal jeg'' sa jeg og så i de fine øynene hans

MER?.. Husk og kommenter!
-Malin 

 

Én kommentar // 29.04.2013  @ 21:42 //Historie: Nothing Like Us

DIN BIEBER OPPLEVELSE

Heisann!

Mange av dere var jo på konserten i oslo 16,17 og 18 april. Noen har sikkert vært på konsert før eller skal snart, og ikke minst noen av dere har kanskje møtt han også!

Vi vil gjerne få høre deres opplevelse, deres historie og hvordan dere synest det var på konserten, det må ikke være fra april i oslo bare det er justin bieber konsert.
Jeg kommer til og legge ut noen på bloggen her, så om du vil ha med navn det bestemmer du selv.
Men kommer til og samle opp noen og legge ut her.

Gjerne ta med bilder om du har noen.

SEND TIL: jbtrend@hotmail.com


-har du vært på konsert? del din opplevelse

-Mali

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 21:27 //bieber-opplevelser

Painful love- del 22 ( jason mccann)

Jeg opnet forsiktig øynene, det første som slo meg var lukten, det luktet søppel. Når jeg fikk åpnet øynene skikkelig merket jeg fort hvorfor, jeg lå bokstavlig talt i søppel. Det var ingen vinduer i rommet, bare masse søppel, lukten fikk det til og spy. Jeg verket i hele kroppen, på armene mine kunne jeg se blåmerker som var alle mulige farger. Hvor faen var jeg? Og hva faen skjedde i går? Det eneste jeg husker er at jeg ble med en gutt ut i bakgården og snakket, så ble plutselig alt helt svart. Tårene startet og trille, de hadde tatt mobilen min, og det var ingen mulighet til og komme seg ut, veggene var laget av betong, og det fantes ikke en eneste dør, hvordan i alle dager hadde jeg kommet meg ned her. Jeg hørte masse gnagelyder som måtte si at det var rotter her, fyfaen det værste du visste var rotter og mus, de var så ekkle. Fort løp jeg opp på toppen av alt søppelet, for og ikke bli spist opp av rotter.  Magen min romlet noe sykt,  jeg var utrolig sulten. Men nå så ikke fremtiden så lys ut,  ligger i ett innesperret rom fullt av søppel, sikkert langt hjemmefra. Jeg fikk grusome tanker inni meg om hva som kan ha skjedd, ble jeg voldtatt? Kidnappet? Jeg vet da faen ikke, det eneste jeg visste var at noen måtte ha slått meg ned, men hvem?hvorfor? Alle disse spørsmålene fløy rundt i hodet mitt,  nå håpet du bare på at en eller annen person snart kom for og redde deg. 

Jeg visste ingenting om hvor lenge jeg hadde vært borte, kanskje jeg hadde vært borte i flere dager, da skjønner jeg hvorfor jeg er sulten. Selv om jeg befant meg i masse mat, var ingenting spiselig, noen eplebiter og råtten mat var det enste jeg fant.  Midt i alt søppelet fant jeg en bok, og siden jeg ikke hadde annet og gjøre begynte jeg og lese. Den handlet om en jente som ble voldtatt og drept, tanken gidde deg frysninger. Kanskje dette var ett tegn? KANSKJE AKKURAT DETTE SKJEDDE MEG DEG.  Plutselig hørte jeg en dør åpne seg, jeg skvatt skikkelig men tørte ikke og snu meg. ? Så du har funnet boken? Det passer fint for nå vet du hva som skjer med deg? hørte du en stemme si, stemmen gidde deg frysninger i hele kroppen, du kjente igjen den stemmen. 


//denne delen skrev jeg utrolig fort, ville skrive en del til dere før paradise begynner, kommer kanskje en del til etter det! ( derfor er den litt kort) 

-marie

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 21:18 //painful love ( historie)

Painfu love- del 21 ( Jason Mccann)

da håper jeg dere liker endringene mine, dette er kanskje den lenste delen jeg har skrevet, men jeg er full av motivasjon nå ettersom jeg startet på "nytt" Kan være litt skrivefeil, skrev denne delen ganske fort.. 

 


Hva faen skjedde meg Justin nå?  Jeg så bort på han, mens han sto og snakket med kompisene sine som om jeg ikke fantes. Var det sånn han var mot alle han møtte, latet som om han ikke kjente deg? Dere som hadde hatt det så perfekt, jeg fikk lyst til å grine. Rett som det var startet jeg å gråte, jeg sprang inn på toalettet og tørket tårene. Etter det bestemte jeg meg for å gå hjem, akkurat nå orket du ikke og være på skolen lenger. Når du kom hjem la du deg i sengen og gråt, hvafaen skjedde. Han var skikkelig bitch på skolen, når man ikke sier hei engang har man ett problem.  Jeg ble sliten av alle tankene som fløy rundt i hodet, hvorfor skjedde dette, alt var så perfekt.

 

*1mnd senere*  ( hopper en månde frem siden da kan ting begynne og skje)

 

Jeg hadde verken snakket eller møtt Justin, en månde hadde gått allerede. Han var blitt skikkelig frekk med alle, han var rett og slett blitt en skikkelig badass. Jeg syntes badasser er litt digg, men ikke når man begynner og bli frekk, og ignorerer folk helt. Fortiden tror jeg ikke karieren hans gikk helt bra heller,  han hadde falt helt ut av popverdenen. Jeg begynte og ikke bry meg så mye om han lenger, selv om han hadde vært idolet mitt så lenge, kan jeg ikke si han var mye å se opp til lenger.  Jeg gikk fortsatt på den samme skolen, hadde funnet meg noen venner, men ikke sånn close friendship, jeg prøvde og være venn med alle, sånn at jeg alltid hadde noen, det var det viktigeste for meg.  Senere i dag skulle du på fest med noen av venninnene dine fra klassen,  faktisk din første fest her i Canada, du gledet deg veldig.  Jeg gikk inn i walk in colsetet mitt og fant frem en kort svart kjole, og bestemte meg for og krølle håret. Du gikk for en enkel sminke, og noen svarte pumps.

 

url.jpg

 

                   

                                                                Noe lignende uten det svarte "sløret"

 

 

Da dere ankom festen fikk dere en velkostshoot, egentlig var du ikke gammel nok til alkohol, men det gidde du blanke faen i. Man lever bare en gang, nyt det mens du enda lever? det er ett ordtak jeg liker veldig bra, og passer meg veldig. Det var mange folk, de fleste sto danset med kjærestene sine, men jeg hadde kommet på fest uten en. Du ønsket deg gjerne en kjærseste du kunne fortelle alt til, kose med og elske, men tiden får vise. I dag skulle du bare ha det moro og feste.  Mange gutter spurte om en dans, jeg er ikke vanskelig å be så jeg danset med alle.  Mens jeg stod og danset med en random gutt, dro noen med i armen. Han dro meg intil seg og spurte om og danse. Jeg fikk litt ekkel følelse innimeg, men lagå det var bare en dans. Det kom en slowdans på og gutten trakk med nermere, jeg la hendene mine rundt halsen og vi danset i takt.

 15182962.jpg


da dansen var ferdig spurte han meg om jeg ville blime ut og få litt frisk luft. Jeg nikket og vi gikk ut på bakgården, vi sto og pratet litt å hadde det faktisk ganske morsomt, han var veldig hyggelig. Men jeg kunne ikke se ansiktet hans, han hadde en slags ?maske? på om en stor hette som dekket ansiktet, og han ville ikke si navnet sitt. Plutselig kjente du ett slag i magen og alt ble mørkt. 

 


Hva syntes dere?

- mer? 

- Marie 

2 kommentarer // 29.04.2013  @ 20:30 //painful love ( historie)

Meet&Greet bildene fra St.Petersburg igår

Var faktisk ganske få m&g bilder fra Russland, dette er alle.-Martine

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 20:25 //Meet & Greet

planer for painful love

Okeiokei, i de neste delene kommer dere til og bli litt forvirret, men det er rett ogslett fordi jeg ikke finner noe spennende historien kan handle om, så jeg har bestemt meg for at dette er nå en Jason Mccann historie. Håper dere klarer og vende dere til det, Alt som har skjedd til nå mellom hun og justin har skjedd, men han "svikter henne på en måte" ! men hun har flyttet begynt på ny skole osv! 

Jeg har blitt veldig insprirert av andre Jason Mccann historier, så kanskje det blir litt likt? men selvfølgelig blir det ikke likt, men ja haha. 

og jeg skriver i JEG person! 

 

Da håper jeg dere liker den "nye" historien, jeg har MANGE planer om hva som skal skje! 


godgutten! 


Hva syntes dere om endringen? 

- Marie 

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 19:49 //painful love ( historie)

Nothing Like Us - del 1

Heisann!

Jeg skal begynne på min første historie, så om dere ikke liker den og vil at jeg skal forandre på noe, bare legg igjen
en kommentar, ok? Og om dere vil ha mer så kommenter, det gir meg motivasjon til og skrive flere deler.

Jeg skriver om Selena og Justin, så de kjenner ikke hverandre i det heletatt. De er verdenskjente begge to, men de kjenner ikke hverandre. 
Jeg skriver fra Selena sin vinkel. 


 Jeg satt på rommet mitt i Las Vegas og pakket klærne jeg skulle ha med meg til Los Angeles, jeg skulle nemmelig på dra dit fordi jeg hadde blitt 
nomintert i Kids Choise Awards. Jeg satt og pakket, men så ringte det på døren. ''Selena, det er til deg'' ropte mamma fra gangen.
Jeg reiste meg og gikk ned, der sto Demi og ventet. Jeg løp alt jeg kunne nedover trappen og kastet meg i armene hennes.
''Jeg har savnet deg så mye'' sa jeg mens jeg gråt ''Jeg har savnet deg og'' hulket hun.
''Så når drar du til Los Angeles?'' spurte demi etter vi hadde sluppet klemmen, '' Jeg drar imorgen tilig, siden det er jo om 2 dager'' sa jeg.
''Åja, men blir du med på shopping? jeg har ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg enda'' lo jeg, '' Typisk deg og kjøpe ting i de siste minuttene'' sa Demi og
slo meg svakt i armen. Vi satte oss i bilen min og kjørte til kjøpesentret som lå 10 minutter unna. Vi kom ut av bilen og det hadde begynt og samle seg paparazzier allerede. 

Vi gikk innom mange butikker, helt til jeg så en short og en topp som passet perfekt sammen og da tenkte jeg ''solgt''
''Demi? vi går inn her, se på de da'' sa jeg og pekte på shortsen og toppen som sto fint plassert i butikkvinduet.


''Kjøp det, det var super fint'' smilte hun. Jeg gikk bort til kassen og la klærne på disken. '' Ikke for og mase på dere men tror dere jeg kan få et bilde?''
smilte butikkdamen '' Jaja, selvfølgelig'' svarte jeg.
Vi tok bilde og gikk ut, da jeg kom på at vi måtte ha sko. ''Selena, du har jo massevis av sko hjemme i garderoben din, du finner sikkert noe der'' sa Demi.
Vi bestemte oss for og dra hjem over, vi satte oss inn i bilen og kjøre hjemover. Vi kom hjem og gikk rett i garderoben for og finne sko jeg kunne ha på meg,
siden Demi hadde litt mer peiling enn meg, så lot jeg henne velge hvilke sko jeg kunne ha på meg. De hun valgte var perfekte til resten jeg skulle ha på meg. 

Vi satt og snakket helt til klokken var 11 om kvelden og Demi måtte hjemover til hotellet hun bodde på, hun kunne sovet over her men jeg drar tilig imorgen.
Den ble 12 før jeg la meg ned for og sove, da jeg kom på at jeg måtte pakke ferdig men jeg pakker heller resten imorgen, skader ikke og stå opp 1 time før.
Jeg satte klokken på 04:00 og la meg til og sove.

Jeg voknet av at klokken på telefonen ringte, jeg sto opp og tenkte '' idag reiser jeg og skal være i Los Angeles i et halvt år'''Vil dere ha mer? Kommenter. Ja, det kan være litt skrivefeil fordi jeg skrev dette veldig fort.
 Men kommenter om du vil ha mer! 
-Malin 


 

3 kommentarer // 29.04.2013  @ 19:22 //Historie: Nothing Like Us

Painful love - del 20

Først vill jeg bare si at nå er faktisk motivasjonen kommet, etter jeg satt og lese historier i hele går, har jeg masse inspirasjon. NEI jeg skal ikke herme, får bare litt inspirasjon til hva som kan skje. håper dere liker historien min til nå, jeg er ikke en profisjonel forfatter ellerno, så det er nok mange småfeil innimellom! 


Forsiktig banket du på døren,

  du følte at du kunne spy når som helst, dette var noe av det verste du visste. Jo, du hadde byttet skole mange ganger, men denne var spessiel, og nå vill du hværtfall gå her siden da har du muligheten til og treffe idolet ditt. Døren opnet seg og en mann kom til synet, ett smil spredde seg rundt munnen hans idet blikkene deres møttes. ?Bare kominn? forsiktig gikk jeg inn, alle blikkene var rettet mot meg, fyfaen nå ville du springe ut. ? dette her er *dittnavn* den nye eleven jeg snakket om, ta henne godt imot?  Du sto og stirret i bakken, kanskje du så helt mongo ut, men du kunne ikke noe for det. ?kan du ikke fortelle litt om deg selv?? hørte du læreren si, ja selvfølgelig dette måtte skje, du kom til og få jernteppe og ikke klare og si noe. ?ja, jeg heter *dittnavn* kommer fra LA, liker og være med venner og driver med cheerleading? 

du så så vidt opp mens du snakket, blikkene var fortsatt festet mot deg, noe som var ganske ekkelt. ?flott, du kan gå å sette deg på den ledige plassen der? sa læreren og peket på en ledig plass helt bakerst. Mens du gikk gjennom klasserommet for og komme til plassen din, hørte du mange hviske til hværandre. Det var helt sikkert noe negativt om deg, at du så ut som en sjenert liten drittunge. Det virket kanskje sånn, men når de ble kjent med deg, var du ikke sjenert en plass.

 

Vedsidenav deg satt det en gutt på hver side, flott omringet av gutter. Selv ville du ikke si du var type guttejente, egentlig peide du ikke og være så komfortabel med gutter, bare noen. Som justin, du følte deg komfortabel fra første stund, men justin var jo justin, uansett tror du han satt pris på at du ikke var så sjenert, da hadde det blitt ganske mange kleine stunder. Da det ble friminutt kom alle jentene bort til deg, de spurte deg om mange spørsmål de ville ha svar på, det var egentlig ganske koselig, det virket som de ville vite om deg, og bli kjent med deg. 

Dere gikk ned til kantinen for og kjøpe mat, da du så Justin i matkøen. Hjerte ditt dunket fortere og fortere, du fikset litt på håret og mannet deg opp, du ville ikke vise din nervøsitet. Selv om du følte dere hadde kjent hværandre lenge osv var det fortsatt spennende og møte han, liksom han har vært idolet mitt siden 2009. Da du kom bort til matkøen snudde Justin seg og så på deg, men snudde seg raskt rundt igjen, ingen smil eller ett hei engang. Du ble skikkelig trist, husket han deg ikke? ?hei Justin? sa du mens du prøvde og virke glad i stemmen, han snudde seg ikke. Det var som om han ikke reagerte. Hva faen? 

 


 Mer?

okeiokei, nå føler jeg meg masete, skriver dette i hvært inlegg, men jeg får ikke noe motivasjon fra dere, jeg vet egentlig ikke hvor mange som leser den engang.. Bare en liten kommentar hadde hjulpet sykt mye på motivasjonen.. men jeg vill ikke mase heller.. 

- Marie  

Én kommentar // 29.04.2013  @ 16:56 //painful love ( historie)

OLLG i Russland-Malin

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:36 //BelieveTour

All Around The World og Take You

Heia

 


-Malin
Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:34 //Videoer

Flere bilder fra konserten i Russland

-Malin
Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:33 //BelieveTour

Bilde der justin vinner en pris

Mange har sendt meldinger og spurt om hvorfor justin laget video
og det er fordi Justin er jo i Russland nå han rekker ikke og dra på prisutdelingen fordi
han er på Believetour

Her er et bilde fra der justin vinner Best Male Artist ihvertfall!
-Malin
 

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:30 //Annet

Russia

-Malin

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:28 //BelieveTour

Travle uker for meg.

Hey!

Årh, dere vet ikke hvor travelt jeg har hatt det i det siste. Jeg har  mye å gjøre på skolen, er innleveringer, tentamener, neste uke eksamen (!!!!) fyfaen, orker ikke å tenke på det en gang. Er bare hvor jævlig det kommer til å bli, haha. Får hvertfall tidlig ferie, noe som jeg skal nyyte før vgs kommer etter ferien. Jeg skal såklart prøve å blogge ALT jeg kan, når jeg får tid. Men det er ikke så veeldig ofte. Har også fotball tre ganger i uka, får såvidt tid til det. 

Og bare et bilde av meg som sier hei også hade. SNAKKES FORHÅPENTLIGVIS SENERE ♥

- Matilde

Ingen kommentarer // 29.04.2013  @ 16:02 //Annet

Videoer fra Oslo

Heia!

Dette var helt perfekt!

 

-Malin
Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 22:19 //Norgesbesøket

Justin i St.Petersburg idag 28 april

Noen bilder av Justin som opptrer i St. Petersburg 28 April.

-Martine

Én kommentar // 28.04.2013  @ 20:57 //BelieveTour

EENIE MEENIE 3 ÅR!

Idag er det akkurat 3 år siden Eenie Meenie kom ut! 
Det har gått sinnsykt fort, synes dere ikke? Jeg er så stolt, husker da musikkvideoen der kom ut.. Jeg satt i flere timer og
ventet på at den skulle komme ut og nå er den 3 år gammel..

 


BARE JEG SOM ER STOLT?

-Malin 
Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 19:36 //Videoer

Nye instagram bilder

Heia!

Nå som vi har fått 2 nye bloggere på bloggen så kommer det til og bli mye mer oppdateringer, så det er bra!

alfredofloresSt. Petersburg is ready to #BELIEVE!@alfredoflores: Crazy to think we took this picture three years ago on set of the video. Where does the time go? #3yearsofeeniemeenie

-Malin

Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 19:32 //Instagram

Ny blogger

Hei, jeg heter Mali Skar og er den nye bloggeren her.

Jeg blir 14 år den 8 juni.
Jeg ble fan i rundt 2008-2009 og ble bare mere og mere fan og etter litt så ble jeg som kaldt belieber.

Jeg har støttet Justin gjennom alt og elsker alt ved han.
Jeg skal blogge med nyheter og ta meg av sponsoringen-Mali

 

 

Én kommentar // 28.04.2013  @ 16:36 //Blogg

Ny blogger!

Vi har fått en ny blogger her! 
Matilde har hadd det så utrolig travelt i det siste, så vi fikk inn en ny som hadde tid til og blogge :)
Matilde har ikke sluttet og blogge, men hun blogger bare når hun har tid. Hun bynner jo på VGS
etter sommerferien så da må hun fokusere litt på skolen fordi skolen kommer jo før bloggen så klart :)

Men den nye bloggeren heter Martine Andersen
Hun blir 14 den 9. juli og er født i 1999.
Hun ble belieber i 2009 da hun så baby på programmet fin fredag. 
Hun var også på Justin Bieber konserten den 18 april i år. 
Hun skal blogge med nyheter osv med Malin -JBTREND

 

Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 16:04 //Blogg

Bieberfacts

Heia

Om noen kunne delet bloggen så hadde det blitt fint, vi hadde satt stor pris på det :)

- Justin synes håret til jenter om morgenen er søtt 
- Justin liker ikke at folk sier hva han skal gjøre
- Justin elsker og spise kyllingvinger
- Justin har sagt at han kan være veldig random og rar veldig mange ganger.
- Første gangen Justin spurte noen ut på date, sa hun nei til han.
- Når Justin ser en fin jente biter han seg i leppa.
- Justin elsker og spille Mario Kart.
- Justin skrev sangen ''fall'' til sangeren Selena Gomez
- Justin bruker alltid og be før hver konsert.
- Justin registrerte seg på Youtube 15 Januar 2007.
- Justin sa en gang at han ville bli skuespiller en gang i framtiden.-Malin

 

Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 15:53 //Bieberfacts

Instagram


@jblazeofficial It?s about to go down tonight in St. Petersburg, Russia!#BelieveTour #TeamBieber


-Malin

Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 14:17 //Instagram

Justin vinner prisen sin

Heia!

 -Malin
Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 14:15 //Videoer

Justin på flyplassen i Russland idag

-Malin

Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 00:30 //Annet

Justin forlater LV butikken i Finland idag

-Malin
Ingen kommentarer // 28.04.2013  @ 00:27 //Annet

Nye instagram bilder

Justin la ut dette bildet, men slettet det.


@justinbieber Hey @alfredoflores I wasn?t doing a selfie


@djtayjames Real recognize real


@justinbieber I dropped the O and the E and just kept the LV- Big Sean

-Malin


Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 17:31 //Instagram

M&G fra Helsinki, Finland


-Malin


Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 17:28 //Meet & Greet

Justin i Helsinki, Finland

Heia!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 17:23 //Videoer

Bilder fra konserten i Finland


Dette var den 26 April i Helsinki, Finland.

-Malin

Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 17:18 //BelieveTour

OLLG i Finland
-MalinIngen kommentarer // 27.04.2013  @ 17:14 //BelieveTour

Painful love del 18

Hei! 

Først og fresmt vill jeg si unnsyld, jeg har ikke blogget på 2-3 uker.. men har rett og slett vært veldig opptatt i det siste, og motivasjonen har ikke vært helt på topp. Men selvom motivasjonen ikke er det skriver jeg likevell, for jeg vet det er noe som leser den. Håper dere liker historien fremover, det er nå alt starter. 

Siste avsnitt på forigje del, siden dere har kanskje glemt det litt ut. 

" Plutselig dannet ett smil seg rundt munnen din, i morgen skulle du på skolen, og Justin gikk der! Du fikk møte han allerede i morgen, du gledet deg utrolig masse. Du skulle springe bort og gi han en klem, du savnet han sånn, liksom det er selveste Justin Bieber. Klokka ble mye, og du var utrolig trøtt og bestemte deg for å legge deg. Du gikk på badet og pusset tennene, da du så deg i speilet stoppet du brått opp. Hvorfor ville justin snakke med en som deg, du var ikke spesielt fin.. Du slet veldig med selvtilit som sagt,  du var rett og slett ikke fornøyd med deg selv. Du snudde deg, du klarte ikke å se på speilbildet engang. Når du kom tilbake til rommet hadde du fått en melding, FRA JUSTIN. ? hadde det fantastisk i dag. Sov godt, klem justin. Ordene varmet hjertet ditt, han hadde hatt det fantastisk med deg! Nå kunne du sove med en enda bedre følelse. " Du våknet veldig tidelig, idag ville du ordne deg ordentlig i tillfelle du møtte Justin. Etter du var ferdig i dysjen fant du frem noen klær, det var ikke så varmt idag så du fant frem en bukse og en genser. Klokka var allerede 8, skolen startet hall 9 noe som vill si at du hadde bare ca 15 miuntter på deg. Du sprang til kjøkkenet og lagde deg fort noen sandwich som du måtte spise på veien. Du tok på deg hvite converse siden du visste han likte det, engentlig tengte du ikke og inponere han, dere var jo allerede gode venner. Men uansett det var første skoledag, og selvom dere hadde møtes før skadet det ikke og pynte seg litt ekstra. Du åpnet døra, det var jo fint vært ute, det var sol.  Det kom til og se helt teit ut viss du kom i tykke klær, men du hadde ikke tid til og springe opp og bytte. SAME SHIT 
Siden det var så fint vær gikk du, moren din hadde kjøpt en scooter til deg som du kunne bruke. Da du kom til Justin hus stoppet du, her hadde du møtt Justin, utenfor hans egent hus. du fellet en tåre, men du hadde sminke på deg, og ville ikke se ut som ett monster på skolen. Da du kom til skolen kjente du sommerfuglene i magen, du gruet deg jo litt med tanke på hva som skjedde sist gang, men det skulle ikke skje nå, ikke når du visste at justin også gikk der. Sakte opent du døren inn til skolen, heldigvis var det ingen der, timene hadde startet allerede, men rektoren hadde bed meg komme litt senere. Det betydde at du måtte gjøre det samme som sistgang, komme inn i timen når alle satt iro. Flaueste måten, men idag skulle du være tøff. Sakte gikk du bortover gangene, skolen var faktisk ganske stor til og være privaskole. Du stoppet forran døren til rektroen, puster dypt inn før du banket på. Kom inn hørte du en stemme si, du åpnet forsiktig døren og gikk inn. Det satt en dame der, hun vikrket ganskske hyggelig, det beroliget deg. Du satt deg ned i stolen over katetert hennes. Dere snakte om alt fra gamle skoler, til livet ditt. Så reiste hun seg, "er du klar for og møte klassen din?"  Da kjente du en klump i magen, nå var tiden inne. Forstiktig reiste du deg opp av stolen og nikket svakt. Hun fulgte deg helt til døren, " lykke til" sa hun før hun gikk. Så du måtte altså gjøre dette helt alene. wish me luck. 

Mer? ( Plis komenter mer eller no, da vet jeg at folk leser, og motivasjonen går opp) 
- marie 
Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 09:44 //painful love ( historie)

Jelena

Justin la ut dette bilde på instagram idag.

Er dette et tegn på at de er sammen? Ikke vet jeg
Tiger tattoveringen er ikker der, men bildene kan ha blitt tatt i Norge siden det gikk rykter på at Selena var der sammen med Justin
og dere så jo den jenta han var sammen med, det lignet skikkelig på Selena, og han tok tiger tattoveringen i Danmark, ithink.Bare jeg som er helt overlykkelig her nå?

-Malin
 

Ingen kommentarer // 27.04.2013  @ 00:02 //Instagram

Instagram


jblazeofficial: It?s your turn tonight Finland! #believetour


@jonboogiee Its almost about that time #Helsinki #Finland @justinbieber @Jblazeofficial #BelieveTour

-Malin

Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 19:42 //Instagram

Nytt bilde-Malin

Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 19:40 //Annet

Scandinavia Knows The DJ

Heia!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 19:39 //Videoer

Justin sitt første show

gråter meg ihjel av og se denne videoen!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 19:38 //Videoer

Nye instagram bilder

Heia!

Har vært syk i 3 dager nå, så jeg har faktisk hadd tid til og blogge selv om det må mye til siden jeg føler meg ikke bra
i det heletatt. Men alt for dere.


@jtruthfans: Look at you NOW LOOK AT US @djtayjames @justinbieber @theworldshero #RoseClub #Stockholm #Sweden #BelieveTour #NOCEILINGS   


@hellokaili: Twerk


                                                                                                                                                           @michaellillelund: #throwbackthursday with junior JB @justinbieber @shamballajewels

-Malin Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 12:22 //Instagram

Justin ankommer Rose Club 24 April
-Malin
Én kommentar // 26.04.2013  @ 12:18 //Annet

STEM PÅ JUSTIN

Stem på Justin!

Det tar deg 2 klikk!

Link: http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-video/cdjm

-MALIN

Ingen kommentarer // 26.04.2013  @ 12:09 //Annet

Politiet fant narkotika i Justin Biebers turnebussDagbladet): Popstjerna Justin Bieber (19) er nå ferdig med sine tre konserter i Stockholm.
Igår kveld feiret Bieber og gjengen på utestedet club Rose  midt i Stockholm.

Det er imidlertid ikke nattklubbfestinga svensk politi reagerer på. Ifølge avisa Expressen
fant politiet i går hasj i verdensstjernas turnébuss.

MISTENKELIG LUKT
Det var onsdag, da Bieber og følget skulle dra mot Globen, at politivaktene kjente en mistenkelig lukt inne fra bussen.

- Politikollegaen kjente at det luktet sterkt av marihuana, som om noen hadde røykt i bussen, 

sier Lars Byström, informasjonsansvarlig i Stockholm-politiet.

Rundt klokka 20.40 slo politiet til mot bussen, hvor de fant en mindre mengde narkotika og en elpistol.
Narkotikaen er nå sendt til analyse for å slå fast hva det er.

SER IKKE BRA UT

Om noen vil bli straffet for narkotikafunnet, vet politiet ikke. 

 

- Vi avventer til vi får resultatet, men det er jo et problem når det er snakk om så mange mennesker. Noen har hatt det med seg på bussen, men det store spørsmålet er bare hvem, sier Byström til Expressen.

- Man kan vel si at det ikke ser så bra ut, fortsetter han.

Justin Bieber holder i morgen konsert i Helsinki.

Én kommentar // 25.04.2013  @ 13:39 //Media

OLLG i Sverige
-Malin

Ingen kommentarer // 25.04.2013  @ 13:32 //BelieveTour

Justin på nattklubb i Sverige

Hvorfor var ikke Justin på nattklubb i Norge? Det hadde vært så rått!


-Malin

Ingen kommentarer // 25.04.2013  @ 13:30 //Annet

OLLG i Sverige

Heia

OLLG i Sverige den 24 april!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 25.04.2013  @ 13:26 //Videoer

Instagram


@john: JB whoopin Daniel from Spotify. I honestly think JB can beat Forest Gump and @andersen..


@justinbieber Clique

-Malin


Ingen kommentarer // 25.04.2013  @ 13:25 //Instagram

Justin kommer dansende ut fra hotellet

Dette var den 24 april i Sverige

-Malin

Én kommentar // 25.04.2013  @ 13:21 //Annet

Imagine

Interviewer: Do you think "DITT NAVN" likes you?
Image and video hosting by TinyPic

Interviewer: If she does, what do you wanna do?
Image and video hosting by TinyPic

And you're there like:
 
Image and video hosting by TinyPic

-
Malin 
Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 17:46 //Imagine

Imagine

Klassen din skal ha gym og når du kommer opp i gymsalen så ser du dette:
 
Image and video hosting by TinyPic
Når han ser deg:
 
Image and video hosting by TinyPic
Nan gjør dette til vennene sine:
 
Image and video hosting by TinyPic
Han kommer bort og ser deg i øynene:

Image and video hosting by TinyPic
Vil dere jeg skal fortsette med dette?

-Malin 
Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 17:37 //Imagine

Justin og Selena sammen
Ryktene herjer verden over! Har Justin og Selena funnet tilbake til 
hverandre for godt? Mange fikk seg et sjokk da Selena landet i Oslo
forrige torsdag, da Justin holdt sin siste konsert på Telenor Arena.
Mandag ble de to observert i Sverige sammen 
og det ser ut til at Jelena er et faktum nok en gang.

Det håper i alle fall fillippinske Earlvin Jules Soco, som har laget 
en mash-up av Justins ?As Long as You Love Me? og Selenas 
?Love You Like a Love Song? 

?As Long As You Love Me Like a Love Song? har han kalt låta!
-Malin

Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 17:27 //Jelena

Justin spiller inn ny reklame til sin nye parfyme

-MalinIngen kommentarer // 24.04.2013  @ 17:15 //Annet

Selena

Så et bilde i Norske Beliebers.Mange sier det er Selena, men tror dere virkelig Justin tattoverer ekskjæresten på armen? Neppe.

Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 13:18 //Jelena

Klipp fra Real Change

Hei!

Bare jeg som elsker når justin donerer bort penger osv? Det er bare så søtt!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 13:07 //Videoer

Bilder fra Real Change

-Malin


Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 13:05 //Annet

Nytt bildeDette ble tatt av en fan. 

-Malin

Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 13:00 //BelieveTour

Pencils of Promise

Heia!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 24.04.2013  @ 12:53 //Videoer

Fansen rasar mot Justin

Heia!

 


-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 23:18 //Media

Konsertvideoer fra Stockholm

Heia!!

Skal egentlig sove nå, men må bare ta det jeg får til før mamma kommer og merker meg.

 

 


-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 23:11 //Videoer

Stockholm's OLLG den 23 April-MalinÉn kommentar // 23.04.2013  @ 23:09 //BelieveTour

To nye tattoveringer!

Jeg var borte idag fra halv 7 til 10, så når jeg kom hjem var facebooken min spammet ned av bilder av de nye
tattoveringene Bieber har fått. For dere som ikke har sett de så her er det bilde av de:Jeg har ikke funnet noe info om de enda, men det kommer ut på bloggen om jeg finner ut noe om de 2 nye tattoveringene :) 

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 23:06 //Annet

Nye bilder av Justin i Stockholm idag
-Malin

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 23:04 //Annet

Instagram


@hellokaili: Catchin some feelings with our lovely bossman @justinbieber and the #bieberettes 

-Malin Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 22:58 //Instagram

Flere bilder fra konsertenDette var fra konserten i Stockholm den 22 april!
Idag er det foresten en uke siden den førsten konserten i Oslo var.. savner han så mye 

-Malin 

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 17:55 //BelieveTour

Flere bilder fra der Justin ankom hotellet

Bilder fra der Justin ankommer hotellet sitt etter konserten den 22 april.
-Malin

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 17:50 //BelieveTour

Prøvde å skjule seg - kan ha blitt avslørt av håret og støvlene

Heia!
                   Dagbladet): I går kom Justin Bieber til Stockholm, hans tredje og siste stoppested før Skandinavia er over for tenåringsidolet denne gang.
        Det første glimtet den svenske fansen fikk av ham var i går formiddag.

Da var han riktignok iført en maske. Nå spekuleres det i om hans ekskjæreste Selena Gomez
også har skjult seg bak en av maskene i følget hans.

Etter at Justin Bieber forlot Norge på torsdag i forrige uke, har det store spørsmålet vært hvorfor av og på-kjæresten
Selena Gomez landet på Gardermoen.

 Bieber sto på scenen i Telenor Arena da ekskjæresten har landet Verken filmdistributøren eller plateselskapet hennes var informert om hennes ankomst til Oslo Ankomsten skapte store overskrifter i både norsk og utenlandsk media.

FJERNET BILDE 

Spørsmålet alle stiller seg, er om Justin Biebers ekskjæreste har vært med ham på turneen siden han forlot Norge.

 

Etter at han raskt fjernet et bildet han la ut av de to på instagram
mandag er den teorien styrket.
Den svenske avisen xpressen mener at Selena Gomez og Justin
Bieber avslørte seg selv i går. 
Spørsmålet alle stiller seg, er om Justin Biebers ekskjæreste har vært med ham på turneen siden han forlot Norge.
I motsetning til oppholdet i Norge og i Danmark, hvor Justin overhodet ikke viste seg offentlig, gjorde han unntak i Stockholm i går.

SELENA OG JUSTIN

På vei fra hotellet og inn i tourbussen, ble både han og flere i følget hans fanget på kamera.

 

I videoen Dagbladet har fått tak i, ser det ut til at Selena Gomez er sammen med Justin Bieber i Stockholm.
Først går han ut av hotellet, deretter kommer det ut en jente med langt mørkt hår - likt Selena Gomez.
Etter konserten i Globen dro Bieber og følget direkte tilbake til hotellet. Da var også jenta med.

I tillegg har skoene til jenta, ført til ytterligere spekulasjoner om det er Selena som går bak ham.
Skoene er nemlig like noen Selena Gomez har gått med flere ganger tidligere.

AV OG PÅ KJÆRESTER

 Justin Bieber og Gomez var kjærester i to år, før det i januar ble bekreftet at de hadde gått hvert til sitt.

 

 

Flere måneder før det ble slutt, verserte ryktene om at forholdet skrantet.
Da paret ble knipset på vei inn til en hot date på en lokal pizzeria i Los Angeles i fjor sommer, svarte en irritert Bieber på brudd-spørsmålene som haglet fra paparazziene:

- Ser det sånn ut, eller?
Selena Gomez spiller I Oslo Spektrum den 1 september som en del av en verdensomspennende turné, men har nettopp samarbeidet med den norske produsentduoen Stargate om sin siste singel «Come & Get It».

-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 17:08 //Media

38 MILLIONER BELIEBERS!Jeg er så stolt! Han har nå oppnådd 38 MILLIONER følgere!

-Malin

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 16:00 //Twitter

Justin drar og ankommer hotellet i Sverige

Heia!

 -Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 15:54 //BelieveTour

Meet&Greet i Sverige


-Malin

Hvorfor ble det blått? daufq

Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 15:53 //Meet & Greet

Bilder fra konserten i Sverige
-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 15:49 //BelieveTour

Stockholm

Heisann!

Jeg kommer hejm fra skolen sånn i kvart over 3 tiden, så har ikke mulighet til og blogge før nå.. Og før skolen
har jeg rett og slett ikke tid..

 


-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 15:37 //Annet

Videoer fra Danmark

Heisann!

 
-Malin
Ingen kommentarer // 23.04.2013  @ 15:33 //BelieveTour

Forestill deg detteJeg begynte av og gråte av og lese dette. Særriøst, helt sinnsykt hva en tekst kan gjøre.

-Malin

Én kommentar // 22.04.2013  @ 20:47 //Annet

JELENA - MIN MENING

Siden ALLE gruppene på facebook som handler om endten Justin eller Selena snakker
om forholdet demmers osv så tenkte jeg og skrive noe om hva JEG mener.

For det første så vet INGEN av dere noe om forholdet mellom Justin og Selena, med mindre noen av dere er søsken med en av de
men jeg tviler.  Dere sier at Selena brukte Justin? neei, tviler fordi dere så jo hvor lykkelige de var sammen og de koste seg
så mye. Bare fordi vi er justin's fans så betyr ikke det at vi må legge ALL skylden på den han var sammen med?
Det kan også være Justin sin feil at det ble slutt? Justin er ikke perfekt, det er ingen av oss.
Justin er en bra person, men dere må tenke litt lengere enn og legge all skylden på Selena.  

Mange klikker jo bare på HENNE fordi hun sa hun hadde fått Justin til og gråte? Men herregud tror dere ikke Justin
har fått Selena til og gråte mange ganger da? Jo, det har han. Foresten det må være en grunn til at Selena fikk lov til og si det hun sa på intervjuet,
moren hennes er manageren hennes og hun og Selena snakker med hverandre om ALT.
Tror Selena bare sa det ''well, thats makes two of us'' for underholdningen sin skyld, hun mente det vell ikke kjempe frekt.
Hun var jo på et intervju for ikke så lenge siden:
Intervjuer: Fikk du faktisk Justin til og gråte?
      Selena: hahaha, han betyr veldig mye for meg. 

Ser dere? HAN betyr veldig mye for HENNE.
Bare sånn at dere får det inn i hjernen deres, så er ikke selena en person som står og bruker folk? Eller det vet jeg ikke men jeg tokler det sånn.

Så til dere som slenger dritt om Selena, tror dere virkelig dere kommer noe nærmere Justin nå som dere rakker ned på henne? Neppe.
Enn hvis Justin får seg ny kjæreste? Jeg vet om MANGE som har sagt de kommer til og klikke om han får jeg ny kjæreste, men
vil dere at han skal være singel for resten av livet da? Ikke smile, ikke le osv? Ja, jeg vet at han kan le og smile uten en kjæreste men
det er ikke det samme. Han trenger noen og snakke med fordi livet hans er ikke perfekt.

Når han var sammen med Selena, så var det så mange som hatet at han var sammen med henne. Justin har sikkert vært jævelig oppgitt over at
vi står og slenger hatemeldinger til kjæresten hans.  Justin har forandret seg så mye siden han ble sammen med Selena. Det er på en positiv måte.
Justin var så glad når de var sammen, han smilte på Meet&Greet bildene og han smilte mye mer, men nå merker ALLE at han er sliten og ikke orker så mye.. 

Så alle som hater, plis slutt og hat. Det hjelper ingenting. 

-Malin

Ingen kommentarer // 22.04.2013  @ 16:48 //Jelena

Justin får en pause

Justin får en pause fra Believetour i litt over en måned! Noe han virkelig trenger etter og ha
konserter nesten hver kveld.-Malin
 

Ingen kommentarer // 22.04.2013  @ 15:54 //BelieveTour

OLLG i Danmark

Heisann!

Dette er hun som ble OLLG i Danmark. Det at det ble en Norsk jente var ikke så populært hos de danske belieberne fordi de ville at det
skulle bli en dansk en siden det allerede har vært 3 konserter her i Norge før han dro til Danmark og opptredde.-Malin


 

Én kommentar // 22.04.2013  @ 15:51 //BelieveTour

Hevder Biebers bestefar er lutfattig og syk

-Og han får ikke hjelp fra sitt rike barnebarn, skriver britisk avis. 

 

Den canadiske popstjerna Justin Bieber har høstet mye kritikk den siste tiden. Han har fått kritikk for beskjeden han skrev i gjesteboken på Anne Frank-museet i Amsterdam, for konserten han holdt i København, og for å ikke vise seg for sine beliebers hverken i Norge eller Danmark. 

 

-Bor på skitne madrasser
Nå er det Biebers bestefar som retter kritikk mot 19 åringen.  

 

I følge den britiske avisen The Sun lever Georgie Bieber (61), far til Justins far, under svært dårlige forhold, mens barnebarnet flyr rundt i privatfly.

 

Avisen skriver at bestefaren bor på skitne madrasser i en trehytte med hull i taket i Canada. 

Flere andre nettsteder siterer The Sun på saken, som viser til sin papirutgave for hele intervjuet med det som skal være bestefaren. George Bieber skal være syk, noe avisen hevder at Justin skal være klar over, uten at han skal ha gjort noe med det. 

 

Langt unna vårt liv
-Det er vanskelig å forestille seg pengene Justin har, fordi det er så langt unna vårt liv som det kan bli, sier han til The Sun og legger til:

 
-Vi har aldri sett noe til pengene hans.

 

Bestefarens kone Kathy(56), skal jobbe 40 timer i uken på en lokal fabrikk, som så vidt dekker parets behov, i følge avisen. 

Biebers andre bestefar er ikke like glemt. Tidligere i år tok popstjernen en tatovering på skulderen som han desiderte til bestefaren Bruce. Bruce er Pattie mallette, Biebers mors, stefar.

 

Etter mine meninger er dette helt feil. Det er litt rart om Justin bryr seg om fremmede og ikke familien..

Kilder: Dagbladet og Kjendis.no

 

-Malin 

Én kommentar // 22.04.2013  @ 15:47 //Media

Justin ankommer hotellet sitt i Sverige

-Malin


Ingen kommentarer // 22.04.2013  @ 15:33 //BelieveTour

Beliebers og Justin vinner!Gratulerer til Justin og Beliebers for og vinne denne prisen! 

-Malin

Ingen kommentarer // 22.04.2013  @ 15:25 //Annet

Trend #BieberNeedsABreak

Klokka 5 i dag, så forventer jeg at ALLE her inne blir med å trende #BieberNeedsABreak til SCOOTER og PATTIE!
Det er ikke vits å trende det til Justin, det er SÅ mange som skriver til han. Er dere med?
jeg vet ting som dette aldri fungerer osv, men i dag så SKAL det skje - for jeg er jævlig lei av å se hvor sliten han er, det å si at han er sliten -
gjør meg sliten. Soo.. let's do this.. OK? SPRE DET VIDERE!

-Malin 

Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:58 //Twitter

Nytt bilde av Jelena?-Malin

Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:56 //Jelena

Mine videoer fra 17 April

Heisann!

La ut noen videoer fra konserten den 17 på Youtube igår. 

 


-Malin
Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:48 //Norgesbesøket

Videoer fra Kjøbenhavn

Heia!

 
-Malin
Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:45 //Norgesbesøket

Justins nye tattovering


Du ser tattoveringen under der den ugle tattoveringen er.


Det er en Koi Fisk.

Koi symboliserer en persons evne til å strekke til å være en bedre, mer avansert del av universet.
Koi fisken tatovering er en ideell tatovering for noen som ønsker å uttrykke sine nivåer av styrke og utholdenhet gjennom prøvelsene i livet.


Der ser dere tattoveringen litt bedre.

-Malin

 

Én kommentar // 21.04.2013  @ 15:27 //Annet

Proud

Danske Beliebers holdt opp ark der det sto PROUD på. 
Det var litt mer vellykket enn roseprosjektet som skulle være i Norge, men det var fordi de som skulle selge
roser utenfor arenaen ombestemte seg den dagen de skulle selge, så det ble ingen selging av roser.
De sa det at vi måtte evt kjøpe selv før vi dro til arenaen. 

Men jeg og Esin vi kjøpte med oss 5 buketter som vi delte ut utenfor arenaen da, så det var noen flere
som fikk roser. Men det var faktisk noen som hadde kjøpt roser før de dro til arenaen så det var bra :)-Malin 

Ingen kommentarer // 21.04.2013  @ 15:23 //BelieveTour

Jusitn opptrer i Kjøbenhavn
Dette var i Danmark den 20 April. 
Det som var litt morsomt var at Danskene ble sure fordi i Danmark ble en Norsk Jente OLLG 
også sa de at den jenta ikke burde bli OLLG fordi det var allerede 3 andre Norske jenter som har blitt det 
når han hadde konsert i Norge. 

-Malin

Én kommentar // 21.04.2013  @ 15:20 //BelieveTour

Konsertbilder fra Oslo den 17-MalinIngen kommentarer // 20.04.2013  @ 21:05 //Norgesbesøket

INSTAGRAM


@nickdemoura: Throw back @alfredoflores @justinbieber @iputthesocietyonmyback and I @nickdemoura playing ninja !!

-MALIN

Ingen kommentarer // 20.04.2013  @ 20:59 //Instagram

Rocklive


@erinwagner: Omg! I missed #tbt so I?m doing it now! @justinbieber remember this? #precious #loveuboth xoxo

-Malin 


Ingen kommentarer // 20.04.2013  @ 20:58 //Annet

OLLG DEN 18 APRIL

Dette var den søteste OLLGen som noen gang har vært. Særriøst, hun var dritt søt.

 

-Malin
Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 20:54 //Norgesbesøket

Nytt bilde-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 20:37 //Instagram

Justin har hørt OurKidrauhl-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 16:34 //Twitter

Nytt instagram bilde


@scooterbraun: Let there be light. Lol. #imcorny

-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:58 //Norgesbesøket

OLLG i Oslo


 

Oslo den 18 April.

-Malin

Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:54 //Norgesbesøket

NY VIDEO

HEIA

 


-MALIN
Ingen kommentarer // 19.04.2013  @ 15:50 //Norgesbesøket
hits
Design og Koding av Silje Lien.