Justin drar fra Miley sitt hus

Heia

 

Ingen kommentarer // 11.06.2013  @ 15:53 //Historie: my biggest dream

my biggest dream- del 2

Det var så utrolig fint der. Jeg fikk ikke tenke noe mer over det, før det plutselig....


 Menneskene der inne hoppet opp og ropte "overasskelse" jeg lo, smilte og slo litt på Sofrie. " Nei, så koselig" ropte jeg til alle sammen før jeg ble omringet av klemmer og latter. Alle vennene mine var samlet og musikken spilte på høy.Vi drakk alkohol, danset og alle hadde det morsomt. Etter en liten stund kom Sofie bort til meg. " Karoline, jeg har enda en overraskelse til deg" " Bare sett deg på den stolen der" sa hun og tvingte meg ned på stolen som sto midt på gulvet. Jeg lurte på hva hun hadde planlagt nå. Alle satt seg ned i stolene som sto plassert rundt i hele rommet. Det le stille, og jeg la merke til den lille scenen som sto fremfor meg. Det var helt mørkt, og plutselig ørte jeg en stemme. "There's gonna be one less lonely girl, one less lonely girl, there's gonna be one less lonely girl, one less lonely girl" Sang stemmen rolig og forsiktig. Jeg så opp på scenen og ble helt rørt. Der sto Justin rett foran meg og smilte. Jeg begynte og hylgrine. Han var så perfekt. De brune øyene glinset til meg, og den perfekte munnen smilte mot meg i en perfekt fasong. Han var akkurat som jeg hadde forestilt meg. Alt var helt perfekt. Han gikk sakte mot meg, og tok vekk gåret som sto i veien for øyene mine. Han så meg dypt inn i øyene, mens han sang. Alle jentene klappet, og var skikkelig sjalu på meg. Det merket jeg med en gang.

Da sangen var ferdig, fremførte han tre sanger til. Baby, as long as you love me og common denominator. Det var favorittsangene mine. Jeg danset som bare det og følte meg litt dum. Jeg får vel skulde litt på alkoholen. Da Justin var ferdig kom han ned til meg, og sa " Hei, jeg er Justin men det viste du sikkert" "JA" svarte jeg litt flaut. Det var elt jeg fikk ut av munnen. an ga meg en klem og sa: " Det er ikke noe og være flau over" Jeg smilte og så ned i bakken. Egentlig hadde jeg bare lyst til å klemme hna for alltid. Han var så perfekt. Vi snakket i timesvis, eller det føltes som timesvis. Vi kom så godt overens. Han smilte til meg og spurte: "Det er så bråkete her, skal vi gå ned til stranden?" Jeg svarte selvfølgelig ja, og vi gikk ut fra lokalet og ned til stranden. Jeg tok av meg skoene, og vasset i det varme vannet mens jeg gikk ved siden av Justin. Han var ikke så veldig sjenert, men så litt ned i bakken."kan jeg spørre deg om en ting" "Ja, svarte jeg og lurte på hva han egentlig ville frem til. "Kan jeg få nummeret ditt?" " Jeg ga han nummeret mitt og smilte bredt" Vi få begge opp på hverandre. Han tok meg i hånden, strøk meg i ansiktet og kysset meg. Etter vi hadde stått der og kysset en stund stoppet vi og jeg sa til han " det begynner og bli litt sent, kanskje jeg skal begynne og komme meg hjem" Justin var enig og an fulte meg hjem. Når vi kom hjem til huset sto vi utenfor døra og han kysset meg og vi ville bare ikke stippe, jeg vil ikke gå inn og han ville ikke gå. Men til slutt sa han " Jeg ringer deg i morgen, så kan vi møtes senere" Jeg var enig og kysset han en siste gang før vi gikk hver vår vei.


 Jeg har ikke mere på lager, men skal prøve og få skrevet snart, men kommer til og være ganske mye bort på formiddagen i morgen. Det her var også litt kort del men kommer lengre etter jeg har fått skrevet litt flere.

-hva synest dere?

-Mere? 

Én kommentar // 10.05.2013  @ 22:14 //Historie: my biggest dream

Mitt favorttbilde av Justin

Det er så mange fine bilder av Justin, men dette må vel være min favoritt! Måten han smiler på mens han synger mikrofonen, ååh!

Hvilket bilde er ditt favorittbilde?

♥Martine

Ingen kommentarer // 10.05.2013  @ 18:08 //Historie: my biggest dream

My biggest dream- del 1

Hei alle sammen!

Jeg har en stund villet skrive en historie, og nå har jeg satt meg ned og skrevete en del til dere. Jeg vet ikke om dere liker den men om dere liker den og vil at jeg skal fortsette så bare si ifra om ikke det kommer noe respons tror jeg ikke jeg fortsetter!


Ei jente med navn Karoline hun fyller 17 år, 15 oktober. Hun går på skole midt i Oslo, og har ganske mange venner. Hennes nermeste venninne heter Sofie. Karoline elsker musikk, spesielt Justin Bieber. Hun synest han er kjempe kjekk og hadde gjort alt for å møte han.


"I morgen har jeg endelig bursdag, Sofie" ropte jeg ut med et bredt smil om munnen. "ønsker du deg noe spessielt?" spurte sofie meg undrende. "Billetter til Justins konsert hadde vært en drøm for meg, men den er jo utsolgt" Hvisket jeg lavt med en trist stemme. " Vi skal nok få ordnet ett eller annet" Svarte Sofie og smilte litt for seg selv. Jeg så det smilet, men tenkte egentlig ikke noe mere over det. " Forresten, kan du stelle deg litt fint idag? Tenkte vi kunne dra til stranden og ta noen fine bilder av oss". "Ja, det høres bra ut. Hvor og når?" "Møt meg ved stranden klokken 7 i kveld" " Den er grei, sees" Svarte jeg tilbake før Sofie forsvant ut døren. Jeg undet litt over hva jeg egentlig skulle ta på meg i kveld. Jeg så gjennom garderoben min, og etter mye styr og stell tok jeg på meg dette.
Jeg fikset meg litt i speilet og rettet litt på kjolen, før jeg smalt igjen døren og gikk mot stranden.

Hvor er eller sammen? Jeg så meg litt rundt, og det var ikke en eneste sjel på stranden. Jeg trodde da at Sofie sa jeg skulle møte henne her i 7 tiden? Jeg ble forvirret og tok sakte men sikkert opp mobileb for å ringe Sofie. Jeg tastet inn nummeret, men før jeg fikk ringt henne, kjendte jeg en hånd bakpå ryggen min. Jeg snudde meg fort, og der var Sofie.

"Beklager at jeg ble litt sen. Så fin du er forresten" " Takk, har du med kamera?" spurte jeg. " Ja, men jeg tenkte vi kunne ta bilder et annet sted. Bare følg etter meg" Jeg orket ikke engang å stille spørsmål, fordi jeg viste at det ikke ville brine meg noen vei. Etter en 10 minutters gåtur var vi midt i sentrum i Oslo. Jeg lurte litt på hva vi gjorde der, men jeg bare fulgte etter. " Nå er vi her, vi skal ta bilder her inne" Jeg så rart på henne, og var skikkelig forvirret. Vi gjikk gjennom en lang gang, og plutselig ut av det blå kom vi inn til et stort lokale pyntet med blomster og telys. Det var så utrolig fint der. Jeg fikk ikke tenke noe mer over det, før det plutselig....


 

-Hva synest dere?

-Vil dere ha mere?

-Mali

 

3 kommentarer // 10.05.2013  @ 11:13 //Historie: my biggest dream
hits
Design og Koding av Silje Lien.