Bieber's bodyguard anmeldes for å ha truet en fotograf med pistolDette er ikke første gang tenåringsidolet blir anmeldt til politiet.

For to uker siden ble Bieber etterforsket av politiet, grunnet uansvarlig bilkjøring. Nå har imidlertid tenåringsidolets venn gått ut for å ta på seg skylden for hendelsen.

Etter flere turbulente uker med både beskyldninger fra fans og presse, samt en offentlig forsvarstale fra rapperen Usher, ser det ut som om Bieber nok en gang har havnet i trøbbel.

Denne gangen er det den agressive holdningen livvakten hans, Hugo Hesny, som er årsaken til problemet, melder nettstedet TMZ.

 

Truet med pistol

Jeffrey Binion jobber som profesjonell fotograf, og spesifiserer overfor nettstedet TMZ at han ikke kan sammenlignes med en paparazzi.

Etter voldelig oppførsel fra en av livvaktene til Bieber, har han nå valgt å gå til søksmål.

I følge anklagen skal Bieber ha bedt Hesny om å gå bort til fotografen for å true ham til å gi fra seg minnebrikken til kameraet han tok bilder med.

Under hendelsen skal livvakten ha kastet Binion inn i en vegg, tatt kvelertak på ham og vist fram pistolen på innerlomma.

Deretter skal han ha overtalt fotografen til å gi fra seg minnebrikken.

 

 

Ber Bieber ta ansvar

Binions advokat, Russell Adler mener Bieber nå er en voksen mann, og ber ham om å ta ansvar for sine handlinger.

- Han trenger å lære at han ikke kan bruke livvaktene sine som et personlig våpen. Bieber må slutte å være voldelig for fotografer, og han er nødt til å ta ansvar for sine handlinger, sier Adler til TMZ.

Videre forteller han at det er viktig å ikke la berømmelse stå i veien for loven.

- Ingen berømmelse eller stjernestatus kan forsvare Biebers handlinger, sier han.

Videre hevder han at tenåringsidolets livvakt, Hesny, ikke har bæretillatelse for våpen i Florida.

 

 -Malin

Ingen kommentarer // 10.06.2013  @ 22:21 //Media
hits
Design og Koding av Silje Lien.