My biggest dream- del 1

Hei alle sammen!

Jeg har en stund villet skrive en historie, og nå har jeg satt meg ned og skrevete en del til dere. Jeg vet ikke om dere liker den men om dere liker den og vil at jeg skal fortsette så bare si ifra om ikke det kommer noe respons tror jeg ikke jeg fortsetter!


Ei jente med navn Karoline hun fyller 17 år, 15 oktober. Hun går på skole midt i Oslo, og har ganske mange venner. Hennes nermeste venninne heter Sofie. Karoline elsker musikk, spesielt Justin Bieber. Hun synest han er kjempe kjekk og hadde gjort alt for å møte han.


"I morgen har jeg endelig bursdag, Sofie" ropte jeg ut med et bredt smil om munnen. "ønsker du deg noe spessielt?" spurte sofie meg undrende. "Billetter til Justins konsert hadde vært en drøm for meg, men den er jo utsolgt" Hvisket jeg lavt med en trist stemme. " Vi skal nok få ordnet ett eller annet" Svarte Sofie og smilte litt for seg selv. Jeg så det smilet, men tenkte egentlig ikke noe mere over det. " Forresten, kan du stelle deg litt fint idag? Tenkte vi kunne dra til stranden og ta noen fine bilder av oss". "Ja, det høres bra ut. Hvor og når?" "Møt meg ved stranden klokken 7 i kveld" " Den er grei, sees" Svarte jeg tilbake før Sofie forsvant ut døren. Jeg undet litt over hva jeg egentlig skulle ta på meg i kveld. Jeg så gjennom garderoben min, og etter mye styr og stell tok jeg på meg dette.
Jeg fikset meg litt i speilet og rettet litt på kjolen, før jeg smalt igjen døren og gikk mot stranden.

Hvor er eller sammen? Jeg så meg litt rundt, og det var ikke en eneste sjel på stranden. Jeg trodde da at Sofie sa jeg skulle møte henne her i 7 tiden? Jeg ble forvirret og tok sakte men sikkert opp mobileb for å ringe Sofie. Jeg tastet inn nummeret, men før jeg fikk ringt henne, kjendte jeg en hånd bakpå ryggen min. Jeg snudde meg fort, og der var Sofie.

"Beklager at jeg ble litt sen. Så fin du er forresten" " Takk, har du med kamera?" spurte jeg. " Ja, men jeg tenkte vi kunne ta bilder et annet sted. Bare følg etter meg" Jeg orket ikke engang å stille spørsmål, fordi jeg viste at det ikke ville brine meg noen vei. Etter en 10 minutters gåtur var vi midt i sentrum i Oslo. Jeg lurte litt på hva vi gjorde der, men jeg bare fulgte etter. " Nå er vi her, vi skal ta bilder her inne" Jeg så rart på henne, og var skikkelig forvirret. Vi gjikk gjennom en lang gang, og plutselig ut av det blå kom vi inn til et stort lokale pyntet med blomster og telys. Det var så utrolig fint der. Jeg fikk ikke tenke noe mer over det, før det plutselig....


 

-Hva synest dere?

-Vil dere ha mere?

-Mali

 

3 kommentarer // 10.05.2013  @ 11:13 //Historie: my biggest dream
Skriv mere!!! Kjempebra

Skrevet av: Elise
11:44 @ 10.05.2013

Mereee

Skrevet av: Anette
11:44 @ 10.05.2013

Mer

Skrevet av: Silje
20:27 @ 10.05.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.