painful love - del 29

 

Du prøvde og overse han og stappet i deg maten, det så sikkert ut som du ikke hadde fått mat på 1 år, men ærlig talt hadde du ikke fått mat på en uke, så det er ikke rart du overfalte maten. Du så ett lite smil i anisktet til Jason, hva var det godt for? Pluselig smalt døren opp"JASON VI HAR PROBLEMER"


 

Jason så fort opp på Chis som stod i døråpningen helt stressa, "hva er det?" Justin reiste seg opp og gikk mot Chris. "se hva jeg fant" sa Chris og ga justin en lapp. Du så sinnet bygge seg opp i han mens han leste lappen. Da han hadde lest ferdig krøllet han lappen og så alvorlig opp på Chris, "hent alle våpenene vi har, FORT" ropte Justin. Hva faen skjer nå, du ble redd, våpen" Skulle de skyte noen.  Chris sprang ut døren, og kom tilbake 1 minutt etterpå med pistoler, kniver og noe som lignet på bomber. "jj, jason hva skjer?" sa du med en skjelvende stemme. Han så ned på deg med ett alvorlig blikk, "kan ikke forklare nå, bare ta denne og skyt alle du ser, som ikke er med i gjengen vår" sa han stresset før han gidde deg en pistol. Okeiokei, skulle du skyte noen, aldri! Og hvordan kunne du vite hvem som var med i gjengen hans uten og ha møtt alle. Før du rakk og tenke mer hørte du ett vindu knuse. Lyden skar inn i deg, kroppen din skalv, "dn gjemm deg" hørte du Chris rope før de spang ut. WHAT skulle du være alene her inne, dette kunne ikke ende bra. Du hørte lyden av pistol og skriking utenfor, var det sånn de holdt på, drepe hverandre. Du hadde satt deg under bordet, ikke at det var den beste gjemmestedet, men det fantes ingen andre inne på kjøkkenet og du tok ikke sjansen på og gå ut.

 
//forestill deg. 

Plutselig åpnet døren seg og en mann innført i svarte klær kom til syne. Han hold en pistol mens han kikket rundt i rommet, du lukket øynene alt du hadde, du pustet ikke engang. Gutten sto der lenge, det var som om han visste at noen var der inne, men fant meg ikke. Jeg satt under ett bord, det var utrolig enkelt og se meg. Plutselig lagde magen min en rumlelyd, du hadde ikke spist så mye før alt dette skjedde, og du var utrolig sulten. FAENFAENFAEN, nå var det over for deg, blikket hans falt rett ned på deg, han siktet pistolen mot deg. Du lukket igjen øynene og var klar til døden, du hørte ett skudd og før du viste ordet av det traff den skulderen din. Du ble svimmel og kvalm, blodet fosset ned, og spyet trang seg på. Plutselig hørte du en lyd i døren og ett skudd gikk av, mannen som hadde skytt deg falt ned i bakken med ett smell, du fikk øye på Jason, han dro deg bort til han og berte deg opp. Før alt sluknet for deg. 


// SORRY men i dag har jeg så utrolig mye og gjøre, må øve til 3 utrolig viktige prøver, jeg ligger utrolig dårlig ann, vet ikke hva jeg skal ha prøve om engang! Så i dag blir det ikke flere deler, og jeg har utrolig dårlig samvittighet, men for og gjøre alt godt igjen kommet det snart ett maraton, det jeg UANSETT poster ut sånn 10 deler ellernoe. Stay turned! 

- Marie

Én kommentar // 06.05.2013  @ 19:13 //painful love ( historie)
Mermer

Skrevet av: Silje
12:10 @ 08.05.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.