painful love - del 27

 

Du så irritasjonen bygge seg opp i Jason, han tok tak i armen din og dro deg opp.  Du prøvde med all din makt og stoppe, men han var sterkere. Da han hadde dratt deg opp fra madrassen satt du deg ned igjen ikke faen om du skulle blimed han, men så lett gidde han seg ikke, før du viste ordet av det var du oppe i hendene hans. Du sparket og slo alt du kunne, men han brydde seg ikke. "gi faen bare ligg stille, du skal bli med meg" 

  

Du hørte ikke på han og sparket og slo alt du kunne, han så på deg med ett drepende blikk. Egentlig var det lurt av meg og stoppe, men ikke faen om han skulle få det som han ville. Til all min sjokk gikk han opp trappen, du fikk faktisk lov til og komme opp fra kjelleren. Huset var utrolig fint, helt luksus for og være ærlig, de var sikkert rike etter alle pengene de hadde stjelt. Plutselig slapp han deg ned fra grepet, dere var inne på kjøkkenet, du viste hva han ville, men det kom aldri til og skje at du spiste noe fra han. ?du skal spise, sett deg? han så strengt på deg, du ristet på hodet og trampet i gulvet, han kom mot deg, faenfaenfaen. Du lukket øynene og forbredde deg på ett slag, men han tok heller tak i armene dine og dro deg mot stolen. Du kjempet imot, men til ingen nytte. Han gikk bort til kjøleskapet og fant frem en skål med pasta, og satt den på bordet forran deg. ?SPIS? han satte seg på stolen ved sidenav meg, øynene hans var festet på meg hele tiden. ?slutt å stirr, da spiser jeg hværtfall ikke? sa jeg surt, men som vanelig brydde han seg ikke, hva faen feiler den gutten. Hvis du skulle spise kunne du hværtfall få litt fred, men neida ingen fred og få her. ? *dn* spis nå? han var enda mer streng i stemmen, hva trodde han liksom, at jeg hadde tenkt og spise noe han hadde laget. ? jeg spiser ikke noe du har laget? svarte jeg frekt. Han reiste seg fort opp, ?hva sa du?? skrek han mot deg, faen nå var han sint. ?ikke noe? mumlet jeg tilbake, best og ikke skape for mye drama.  Han sto fortsatt rett over deg, ?Åjoda, jeg hørte hva du sa? Han smilte ekkelt mot deg, før du viste ordet av det var du slengt inn mot veggen, med jason presst mot deg. ?Viss du ikke spiser noe nå, får du bank? Øynene hans var kullsvarte, det var virkelig lurt av deg og spise, men nei ikke når det var fra han. Han dro hånden sin opp og var klar til og slå, du lukket igjen øynene klar til ett slag før døren plutselig smalt opp, ?JASON SLUTT, GÅ VEKK FRA HENNE? 


// får så dårlig samvittighet, denne uken har det skjedd så masse, jeg har rett og slett ikke hatt tid til og fokusere på bloggen, neste uke bli ikke bedre med 5 prøver på 3 dager, og tentamen.. men jeg skal prøve så godt jeg kan! ( veldig dårlig og kjedelig del uten bilde..) 

- marie

2 kommentarer // 04.05.2013  @ 18:30 //painful love ( historie)
Elsker deet! Men hvorfor skriver du så mangen "?" ;) :)

Skrevet av: Silje
20:20 @ 04.05.2013

Silje: Tror det er fordi at bloggen ikke skjønner tegnet: `
Det skjer noen ganger:) -Martine

Skrevet av: JBtrend
20:26 @ 04.05.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.