painful love- del 27

 

 

 Han sukket, det virket faktisk som han brydde seg, merkelig nok. Dere satt helt stille, uten og si noe, men det var ikke en klein stillhet, det var en herlig stillhet. Du følte deg trygg, trygg med gutten du ikke engang visste hva het. Du satt deg litt nermere han før du la hodet ditt på skulderen hans. Han reagerte fort, men gidde deg ett søtt smil og trakk deg enda nermere. Dette var virkelig det du trengte nå, noen som brydde seg.  PLUTSELIG OPNET DØREN SEG OPP. 


 

Du trakk deg fort bort fra grepet hans, viss Jason så dette hadde jeg eller han vært død nå.  Fortere sagt en gjort, Jason sprang ned trappen og stilte seg rett foran deg, illrød i fjeset. "Hva faen er det dere holder på med?" Jeg så fort bort på gutten før jeg snudde meg mot Jason igjen, han ventet på svar, øynene hans ble bare mørkere og mørkere. "Chris, opp nå!" skrek Jason, han gjorde som han sa, han kunne mistet livet om han ikke hørte etter, mens han var på vei opp trappen snudde han seg og gidde deg ett bekymret utrykk. Nå var du alene med Jason, dette kom til og ende skikkelig ille. Akkurat idet døren gikk igjen kjente du ett slag i kinnet, du klarte ikke og holde deg og skrek, de gjorde så sinsykt vondt. Jason smilte og slo til deg igjen, "HVA FAEN JASON SLUTT" Han ble overrasket over reaksjonen din, men startet fort og smile og enda ett slag traff deg. Etter ett par slag stoppet han, fortsatt like irritert, men av en eller annen grunn stoppet han. ?hva skjer med deg og Chris? han sto helt oppi ansiktet ditt, hjertet ditt dunket, og lysten til og skrike var stor, du kjente tårene presse på. Det var nesten umulig og holde deg inne, men jeg skulle ikke la Jason se min svakeste side, han fortjente ikke mine tårer. Enda ett slag traff kinnet ditt, ?svar på det jeg spør om? nå hadde du gjort han max irritert, noe han fortjente, men den eneste det gikk utover var deg. Du ristet svakt på hodet før enda ett slag traff denne gangen rett i nesen, blodet startet fort og strømme ned. Som jeg sa tidligere var noe av det verste jeg visste blod, bare jeg ser litt blod må jeg spy. Denne gangen kjente jeg spyet komme, "jj- jason jeg må spy"klarte du og få frem. Han presset deg hardere inntil veggen, de kullsvarte øynene hans var drepende. Ett slag traff magen din, det var ikke lurt for før jeg visste ordet av det sto Jason med fult av spy på seg. Han klikket helt mongo og slo til deg sikkert 100 ganger på rad, det var faen ikke min feil at han bokset meg i magen rett etter jeg sa jeg måtte spy, hva faen gikk det av den ungen.

 

Da han slapp deg sprang du bort til madrassen og la deg ned, nå ville du bare vekk, du var seriøst helt ødelagt av Jason, han pinte deg. Det hadde gått en stund, så jason måtte ha gått, du reise deg forsiktig opp, og krasjet rett i jason, så feil går det an og ta. Han smilte ondskapsfull til deg, " jeg tror vi må gå gjennom reglene i dette huset babe" Med en gang du fikk øye på han slang du deg ned igjen, men ble fort dratt opp igjen, det funket ikke og kjempe imot, han var mye sterkere, og dessuten ville jeg ikke bli mer banket opp for øyeblikket. Han gikk gjennom reglene, jada jada, alt han sa var at jeg altid måtte høre på han, gjøre som han sier, ikke tenkte tanken på og rømme, for han fant meg igjen uansett, og da var det ille ute for meg, selvfølgelig skulle du ikke følge de idiotiske reglene hans, men nikket svakt. "flott, har du spist?" blikket hans falt over på talerknen Chris hadde komt ned med, jeg hadde ikke rørt den engang. Han flyttet blikket opp mot deg, "hva faen *dittnavn* har du ikke spist noen ting?"Nei du hadde ikke det, du var så jævlig sulten, men ikke tale om at du skulle spise noe som kom fra dette huset. "*dn* hvorfor har du ikke spist!?" denne gangen var han enda surere i stemmen, hvorfor faen brydde han seg. Du så ned i bakken, det var nok lurest og svare han, "fordi jeg ikke vill spise mat fra deg" sa du frekt. Du så irritasjonen bygge seg opp i Jason, han tok tak i armen din og dro deg opp.  Du prøvde med all din makt og stoppe, men han var sterkere. Da han hadde dratt deg opp fra madrassen satt du deg ned igjen ikke faen om du skulle blimed han, men så lett gidde han seg ikke, før du viste ordet av det var du oppe i hendene hans. Du sparket og slo alt du kunne, men han brydde seg ikke. "gi faen bare ligg stille, du skal bli med meg" // fant ingen passende biler, hahah


// sorry for at det har blitt lite deler i dag og igår, men torsdager og fredager er jeg nesten ikke hjemme, så det kommer ikke til og bli mange deler disse dagene, om jeg ikke skriver dagen før. nå vet dere det! 

Hva syntes dere om historien sålangt? noe jeg bør endre på, skriv gjærne kritikk sånn at jeg kan forbedre meg! 

- Marie 

 

Én kommentar // 03.05.2013  @ 21:35 //painful love ( historie)
Mermer ! Elsker deem! Er så jævla spendene ! ❤

Skrevet av: Silje
22:17 @ 03.05.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.