Hevder Biebers bestefar er lutfattig og syk

-Og han får ikke hjelp fra sitt rike barnebarn, skriver britisk avis. 

 

Den canadiske popstjerna Justin Bieber har høstet mye kritikk den siste tiden. Han har fått kritikk for beskjeden han skrev i gjesteboken på Anne Frank-museet i Amsterdam, for konserten han holdt i København, og for å ikke vise seg for sine beliebers hverken i Norge eller Danmark. 

 

-Bor på skitne madrasser
Nå er det Biebers bestefar som retter kritikk mot 19 åringen.  

 

I følge den britiske avisen The Sun lever Georgie Bieber (61), far til Justins far, under svært dårlige forhold, mens barnebarnet flyr rundt i privatfly.

 

Avisen skriver at bestefaren bor på skitne madrasser i en trehytte med hull i taket i Canada. 

Flere andre nettsteder siterer The Sun på saken, som viser til sin papirutgave for hele intervjuet med det som skal være bestefaren. George Bieber skal være syk, noe avisen hevder at Justin skal være klar over, uten at han skal ha gjort noe med det. 

 

Langt unna vårt liv
-Det er vanskelig å forestille seg pengene Justin har, fordi det er så langt unna vårt liv som det kan bli, sier han til The Sun og legger til:

 
-Vi har aldri sett noe til pengene hans.

 

Bestefarens kone Kathy(56), skal jobbe 40 timer i uken på en lokal fabrikk, som så vidt dekker parets behov, i følge avisen. 

Biebers andre bestefar er ikke like glemt. Tidligere i år tok popstjernen en tatovering på skulderen som han desiderte til bestefaren Bruce. Bruce er Pattie mallette, Biebers mors, stefar.

 

Etter mine meninger er dette helt feil. Det er litt rart om Justin bryr seg om fremmede og ikke familien..

Kilder: Dagbladet og Kjendis.no

 

-Malin 

Én kommentar // 22.04.2013  @ 15:47 //Media
Dette er IKKE den bestefaren det er snakk om, der er ikke han bestefaren som fikk et hus av justin. det er snakk om foreldrene til faren til justin

Skrevet av:
17:48 @ 22.04.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.