LES

Skrev dette i Norske Beliebers igår kveld. Tenkte bare og skrive innlegget her også.

Hadde vært fint om dere tok dere tid til og lese dette. Hvis dere er så glade i Justin som dere sier dere er, så børr dere tenke dere om hva dere gjør og hvordan dere oppfører dere. Grunnen til at Justin får så mye hat som han gjør er ikke pga han selv men pga hvordan vi Beliebers oppfører oss.
Han mister tillitten til mange mennesker hver dag fordi dere oppfører dere som dere gjør nå. Tror dere at det og sende bilder av kuttene deres og videoer av hvor fælt livet deres er hjelper dere med og få billetter? Neppe. Det er ikke sikkert at de videoene er sanne engang, at dere finner på ting sånn at dere skal få billetter til konsertene i April.
Det med cut4bieber ødela jo kjempe mye for Justin, vi vet vi liksom er over det nå men særriøst. 


Det er vi som faktisk ødelegger for Justin sånn at han får flere hatere. Hvis dere beliebers gjør noe domt så kommer det på nyhetene osv og da kan jo alle i hele norge se det og da tror jo alle at vi er helt fucked, bare fordi NOEN gjør noe helt skøtti. Det går utover Justin fordi de tror jo at det er Justin som har påvirket oss (?).
MEN SÆRRIØST, SKJERP DERE.


Vi mener ikke alle men vedder på at det er noen her inne som har send bilde/video til billettservice eller andre nettsider som selger billetter til konsertene. Så vi bare sier dette til dem, ok. Ferdig. Takk. Ok. Takk ska du ha ja.-MalinIngen kommentarer // 28.03.2013  @ 13:08 //Annet
hits
Design og Koding av Silje Lien.