Har Justin og naboen hans kranglet?

En av Justins naboer forteller TMZ ... argumentet mellom Bieber og anklageren var ikke over en fest ... det hadde å gjøre med en Ferrari.
Vi blir fortalt Bieber hadde bilen levert hjem til sin siste natt på en flatbed lastebil ... og denne morgenen, ble han racing bilen opp og ned gatene. Nabolaget kilder forteller oss ... naboen var rasende om øredøvende støy og følte Justin var fare for samfunnet ved å rive gjennom gatene i halsbrekkende hastigheter.

Vi blir fortalt at naboen gikk over til å konfrontere Justin om situasjonen ... og det er da de to sidene kom inn i en skrikende kamp.

Justin Bieber har blitt beskyldt for batteri av en nabo ... og politiet er på sangerens hjem i Calabasas, CA undersøke ... TMZ har lært.

Kilder forteller TMZ .... Justin og en av hans mannlige naboer fikk inn en verbal krangel rett etter 9 AM. Vi får beskjed om argumentet var intens.

Vi har bekreftet Justin har returnert fra sine oversjøiske konserter og var tilbake hjem i morges.

LA County Sheriff talsperson Steve Whitmore forteller TMZ ... anklageren fortalte varamedlemmer Justin gjort fysisk kontakt med ham, og han har innlevert et batteri rapport. Han hevder også Justin truet ham.

Kilder koblet med Justin sikkerhet fortelle TMZ ... naboen kom på Justin eiendom og begynte å skrike at mens Justin var borte (utenlands) var det folk i huset kaster høyt parter.

Våre kilder forteller oss Justin ba mannen om å gå av sin eiendom ... men de insisterer Justin ikke har noen fysisk kontakt med ham.
Kilder knyttet til JB sikkerhet fortelle oss sangeren gikk inn i huset sitt og sikkerhet eskorterte nabo av eiendommen.

-Malin
Ingen kommentarer // 27.03.2013  @ 00:06 //Media
hits
Design og Koding av Silje Lien.