Painful love- del 2

 

Du gledet deg veldig til i morgen, alltid spennende med ny elev i klassen. Spesielt når det er en gutt, du gledet deg til å se ham, var han fin? Hadde han bra klesstil? Var han hyggelig? Det eneste du skulle i dag var trening, dere skulle nemlig delta i Verdensmesterskap i cheer om 1 måned. Treningene var lange og harde, men også morsomt. Du hadde gått på cheerleading i 2 år nå, og følte deg god nok til å konkurrere. 

Du våknet brått av at hunden din hoppet opp på magen din. Etter det kom lillesøstera di og skrek « Våkne opp, du skal på skolen» Lillesøstera de var til å bli gal av, hun skulle alltid mase og skrike til deg. Helt motvillig reise du deg opp fra sengen, bort til klesskapet og slang på deg noen klær som passet sammen. Du pleide aldri å være så nøye på klærne når du skulle på skolen, ingen brydde seg uansett. Du satt håret opp i en hestehale, og tok på litt maskara. «Nå må du komme, vi kjører nå» hørte du mamma rope.  Du ble så stressa at du glemte helt å pakke veska, og spise frokost.

8f3c1218386a17fc35aee1da2bcd0bfa_large

// bare med hestehale

Når du kom på skolen ble du møtt av Ashley, « Hvor er Kate?» spurte du.  Ashley så seg rund, «aner ikke» sa hun mystisk. Da dere kom inn i klasserommet møtte dere Kate som satt på pulten sin. «hvor ble det av deg?» spurte du, « jeg kom så tidelig på skolen i dag, så orket jeg ikke å vente på dere utenfor». Mrs Huck kom inn i klasserommet, « SETT DERE NED» skrek hun som vanlig. ? Jeg håper dere tar godt i mot den nye eleven Mark.  Alle satt og ventet spent, før du får øye på en gutt med hetta dekket foran ansiktet, baggy bokser og en blå hettegenser.  ? Kan du introdusere deg selv for klassen Mark? Spurte mrs Huck, og prøvde og være så rolig i stemmen som mulig. ? Ja, jeg heter Mark, kommer fra Canada og liker å spille fotball og ishockey. ? Flott, da kan du sette deg på pulten der borte. Tilfeldigvis var dette vedsiden av din pult, - hei, sa du rolig. Han bare så på deg uten å svare.

Etter skolen tok du med deg baggen din og gikk sammen med Ashley og Kate ned i gymsalen for å trene. '' Han ny gutten var litt rar '' sa Ashley og la ned baggen '' ja, der er noe merkelig med ham'' sa du og så litt mystisk på henne. Plutselig kom en jente fra laget deres bort til deg. '' Her '' sa hun og rakte deg en lapp. '' Hva er det for noe? '' sa du og så rart på henne mens du så ned på lappen.


- Hva sto det på lappen? hvem var den fra?

- Mer?

 Én kommentar // 26.03.2013  @ 16:37 //Videoer
Stikkord: marie
MER!

Skrevet av: Malena
16:57 @ 26.03.2013

hits
Design og Koding av Silje Lien.